Вы не вошли.
Мені треба терміново до фоніатора. Коли співаю, болить і хрипить горло, сильна втома. Мабуть, звязки не розслабляються. Але похід до фоніатора не покриває страхування. Я, звичайно, можу випросити направлення від терапевта, але більшість фоніаторів не працює з державним страхуванням. Та ж голос втратити також не хочу, я тільки-но його більш менш нормально поставила завдяки урокам вокалу.
Виходжу на балкон покурити. Трохи прохолодно, тому беру светр, який висить біля балкону на такі випадки. І тут мене щось кусає в руку. Знімаю светр, а там дохла оса. Чоловік каже, що у нього якось було таке саме. Ну дякую за нову фобію, тепер буду речі перевіряти перед тим як одягти
Боляче, курва.
Ого! Я записала кавер на пісню Прісцилли з третього Відьмака двома мовами в трьох тональностях (тобто всього пʼять версій) і вперше я задоволена взагалі всім О_о навіть не знаю, яку версію викладати на soundcloud.
Слухайте, а якщо я її сюди скину, хтось буде це слухати?)) просто заради експерименту)
Я записала кавер на пісню Прісцилли з третього Відьмака двома мовами в трьох тональностях (тобто всього пʼять версій)
Проходила повз, але хочу сказати: це круто))) Люди-каверщики просто космос!
І заодно підпишуся на тебе, бо ще один український блог
Отредактировано (2024-08-03 23:35:17)
Проходила повз, але хочу сказати: це круто))) Люди-каверщики просто космос!
І заодно підпишуся на тебе, бо ще один український блог
Оххх, дякую)) дуже приємно, що хтось це читає)
Я створила Soundcloud аккаунт для холіварки, туди я буду завантажувати свої кавери. Не думаю, що це буде часто, але буду намагатись вдавати активність))
Пісня Прісцилли:
https://soundcloud.com/kiparys-41610665 … al_sharing
Отредактировано (2024-08-04 00:38:34)
Слухайте, а якщо я її сюди скину, хтось буде це слухати?))
Я, я буду слухаць, каверы такая файная рэч, іх заўсёды мала)
(нармальна, анон, што я да цябе з беларускай? Размаўляць на ўкраінскай не магу, а на расейскай у такім блогу не хочацца)
Слухайте, а якщо я її сюди скину, хтось буде це слухати?))
Я, я буду слухаць, каверы такая файная рэч, іх заўсёды мала)
(нармальна, анон, што я да цябе з беларускай? Размаўляць на ўкраінскай не магу, а на расейскай у такім блогу не хочацца)
Я дуже рада всім! Білоруська мова дуже і дуже вітається) обожнюю її)
Я дуже рада всім! Білоруська мова дуже і дуже вітається) обожнюю її)
Пісня Прісцилли
Божухна, які ў цябе крыштальны звонкі голас Кавер агонь!
Пісня Прісцилли:
Анончик, як це красиво!
А чи можна спитати, який софт юзаєш для такої справи? Цікавий ефект відлуння, дуже подобається.
Анончик, як це красиво!
А чи можна спитати, який софт юзаєш для такої справи? Цікавий ефект відлуння, дуже подобається.
Дякую! Загалом - Garage Band, але тут, здається, записувалась відразу в bandlab, там є ефект “ambient rocker” чи якось так^^
У мене скоро день народження і я вирішила все ж таки відсвяткувати.
І тут я згадала, чому не святкую. Бо мені ще жодного разу не вдавалось зібрати всіх друзів разом. Серпень - місяць відпусток. Доведеться святкувати аж в вересні.
Не народжуйтесь в серпні. Погода класна, але на день народження будете погодою самі насолоджуватись
Підписалася, україномовний безблог
Підписалася, україномовний безблог
Я заспівала частину пісні Nightwish - The Poet And The Pendulum у двох голосах
Вперше наважилась записати ґроулінг. До цього я на репетиціях трохи намагалась. Вважаю, що вийшло не так вже і крінжово
Отредактировано (2024-09-22 00:02:51)
І трошки дибру.
Мене заїбав Бранденбург. Я хочу знову в Берлін. Сьогодні не пішла з друзями в кіно, тому що інакше я би додому прийшла о першій ночі. А так хотіла! У нас знову ремонтують колії і тому їхати ще довше. Я живу за 50 км до Берліну. Водійських прав у мене немає.
Тут дуже неприємні люди, а найближчі нормальні магазини закриваються о 6. Але я сподіваюсь, що скоро у нас буде трохи більше грошей і ми зможемо переїхати назад. Спочатку все здавалось таким класним, тут природа гарна, річка поряд, навесні жаби квакають (пипець вони голосно квакають, насправді), ну ідилія ж. Але ніт. Не все так прекрасно в передмісті.
Якщо ти хочеш звільнитись з роботи, найкращий аргумент проти цього - це таке жирне, як німці кажуть, підвищення зарплатні. Сказала, що залишусь, якщо підвищать зарплатню на 300 євро і щоб залишився мій home office день.
Результат: підвищили зарплатню на 400 євро, плюс оплата білетів на транспорт, мій home office день залишається і додається ще один день відпустки. Ну шо, нормальна дипломатія?
Ну шо, нормальна дипломатія?
Офігенна! Але мета була звільнитися чи отримати оці плюшки?)
Анон пишет:Ну шо, нормальна дипломатія?
Офігенна! Але мета була звільнитися чи отримати оці плюшки?)
Я спочатку 4 роки працювала в іншому відділі і там просто все було погано, починаючи з зарплатні і закінчуючи тим, що від шефа смерділо, а інший колега менсплейнив як не в себе. Приклад: якщо питання було поставлено мені, він на нього відповідав, а ще полюбляв повторювати слово в слово те, що я щойно сказала. Я така: ну все, ідіть ви всі нахуй, я звільняюсь. І тут виявилось, що в юридичному відділі бракує людей. А в мене незакінчене вище юридичне. Мене туди перевели, а там одні жінки. І пахне добре, і спілкування приємне. Залишилась одна проблема: зарплатня. Ну я про це сказала - е вуаля - проблема вирішена
Отредактировано (2024-10-03 01:10:52)
Мене туди перевели, а там одні жінки. І пахне добре, і спілкування приємне. Залишилась одна проблема: зарплатня. Ну я про це сказала - е вуаля - проблема вирішена
Йєєє Най працюється там добре!
Дякую-дякую))
Я тепер single^^
цікаво, як люди ходять на побачення, коли їм за 30? Хочу завантажити Тіндер, але знаю, що зараз це погана ідея. Чому погана - не знаю, так кажуть. Ніколи не розуміла оці всі любовні виєбони. Завжди було так, що я була у стосунках, в якийсь момент раптово закохувалась в когось іншого і йшла до нього, якщо розуміла, що це серйозно і взаємно. Мабуть, це не дуже добре, але у мене завжди були адекватні партнери, а мені було комфортно в усіх стосунках.
Зараз просто хочеться відволіктись. І сексу. Сексу, мабуть, навіть більше хочеться. Тому думаю про Тіндер.
Треба попросити подругу зробити нові фотки нормальні про всяк випадок)