Вы не вошли.
Давно хотіла завести бб, але боялась потрапити в тему обговорення
Сьогодні подумала, що кому я нафіг потрібна і все ж таки зареєструвала новий аккаунт спеціально для бб.
Тут буде про життя в Німеччині, побут, роботу, хоббі. Мало чого цікавого
Отредактировано (2024-08-04 00:34:48)
До понеділка забастовка машиністів, а для мене це шанс працювати з дому. Не треба вставати так рано і можна поспати на перерві. Тільки у пʼятницю треба їхати в місто на термін до дерматолога. Нарешті позбудусь їбучої екземи за вухами і на голові. Чекала на той термін 4 місяці
Поки я не можу редагувати повідомлення, буду спамити постами) в мене трошки синдром Шоен, інколи забуваю написати все, що хочу
Так от. У лютому треба завести трекер звичок і записувати безалкогольні дні. А то шось я розійшлась. Хоча, останнім часом не дуже хочеться вживати, все ж таки краще, коли досягнення можна проаналізувати.
Думала ще туди вписати дні без цигарок, але це буде вже занадто поки що не збираюсь кидати палит.
Якщо хтось це читає - ви ведете трекери?
Так, я вчора Шизу навiть рекомендувала - I Am Sober! Пробач, не знаю, чи є українська (i за помилки пробач, будь ласочка, нечасто спiлкуюся українською!)
Так, я вчора Шизу навiть рекомендувала - I Am Sober! Пробач, не знаю, чи є українська (i за помилки пробач, будь ласочка, нечасто спiлкуюся українською!)
Дякую за рек)) я пареродрочер, більше шансів, що буду відстежувати щось, якщо буду ставити хрестики маркером у гарному блокнотику ну і тим більше, я не збираюсь прямо таки кидати пити, просто робити це не так часто)
Та все норм, я сама пишу тут українською, бо більше нема де :/
ну і тим більше, я не збираюсь прямо таки кидати пити, просто робити це не так часто)
Нехай тобі усе здасться! Підписалася
Анон, я тебя читаю, потому что мне нравится, когда украиноязычные аноны пишут по-украински А ты милый!
Про трекеры вряд ли посоветую что полезное,
Ого, дякую всім, не думала, що будуть коментарі)
Треба буде частіше писати))
анон, молю, это реалтно откуда-то фраза про краденый кипарис? А то я чет ужасно заорал, прочтя )
про жизнь в Немачкой пиши обязательно, очень интересно
Якщо хтось це читає - ви ведете трекери?
намагаюся((
Я тут хворіла довго, давно такого не було. Тепер вперше за три тижні був урок вокалу. Я вже давно зрозуміла, що найкраще я співаю тоді, коли у організму стрес. Похмілля, легка застуда, не виспалась. Бо коли все добре, то розслабляюся. Звичайно, я не співаю, коли застуджена. Але сьогодні застуда трохи відчувалась.
Тепер питання, чи робити собі такий стрес (похмілля, наприклад ) перед виступом, чи краще не треба) бо на сцені може трапитись взагалі що завгодно.
анон, молю, это реалтно откуда-то фраза про краденый кипарис? А то я чет ужасно заорал, прочтя )
про жизнь в Немачкой пиши обязательно, очень интересно
Не знаю, я картинку (которая у меня на аве) увидела и мне прям понравилось)
У нас на репетеційній базі комунізм. Крім нас там ще декілька гуртів, хтось приходить і йде, залишає речі. Ми постійно знаходимо якісь кабелі, педалі, які валяються будь де і ніхто не знає, кому вони належать.
Якось ми знайшли ефекти для вокалу. Я цю штуку хотіла вже дуже давно, але вона коштує під 300 євро. Спитали у інших хлопців, чиє це, ніхто не знає. Ну, значить, буде моє на репетиціях і виступах)) принаймні поки не знайдеться власник.
а в якому стилі ти співаєш, аноне?
укрблоги на холіварці - це завжди
а в якому стилі ти співаєш, аноне?
укрблоги на холіварці - це завжди
Дякую) ми робимо progressive rock)
Мені дуже подобається, як в Німеччині святкують дні народження. Влаштовують вечірку, кличуть не тільки друзів, а і друзів друзів, знайомих, майже знайомих і «отого пацана, з яким я одного разу бухнув в барі». Подарунків ніхто не несе, максимум пляшку вина або цукерки. Зате всі приносять випивку і снеки собі і іншим. Та і це не обов’язково, бо іменинник все одно затарюється якимось пивом. Якщо тільки хочеш щось особливе для себе, або безалкогольне.
Щось дарувати (або отримувати подарунки) - це просто фрустрація для мене, у мене в родині ніколи не було таких традицій, навіть в дитинстві. День народження я проводила в потязі дорогою на море (ех, Скадовськ, я сумую за тобою ).
Найчастіша брехня в нашому домі:
«А так, сьогодні зʼїмо кавун»
Обидва обожнюємо кавуни, але як купуємо, то вони стоять в холодильнику
Не знаю, чому після такої паузи захотіла написати про кавун, не буду ж я будити ковдру (боже, українською цей холі-сленг ще смішніше звучить) заради такого ну просто жарту року <тм>
Ну шо ще сказати. Виявилось, що я за рік схудла на 10 кг. Просто тому що знизила дозу антидепресантів. Вже два тижні я не приймаю їх зовсім.
І заради бога, не робіть так, як я. Завжди консультуйтесь з психіатром! У мене немає психіатра, бо той, який виписав мені АД вперше - психіатр з клініки, і якщо ти не становиш загрози для себе і інших, візити до нього скасовуються. Всі інші таблетки виписував терапевт, до нього я ходила і на обов’язкову для людей, які приймають АД кардіограму і аналіз крові.
АД я приймала 7 років. Спершу 30 мг. Два роки тому знизила дозу до 20. Півроку тому - до 10 (випадково, коли попросила у лікаря рецепт на 10 мг, тому що щось переплутала).
Два тижні тому я перестала приймати зовсім. Слідкувала за своїм самопочуттям, носила таблетки з собою. Постраждали тільки координація рухів і настрій - мене почали бісити люди, які на мене дивляться довше аніж 10 секунд. На вокзалі ходила по середині перону, щоб мене не занесло на колію. Зараз з координацією все добре, а от з настроєм - ні. Але таке у мене було ще до прийому АД, я просто за ці 7 років звикла до якогось спокою і пофігізму.
Але. Що маю сказати. От правда, не витаращуйтесь на людей, це неввічливо і кріпово енівей.
Мені подобається наше містечко, але мене бісять оці місцеві свята. Мій будинок знаходиться на головній площі, де також ці свята відбуваються. Стіни аж вібрують від басів. І отак до 11. Хоча за законом тиша має буде до 10 вечора.
Я до речі, ще минулого року хотіла подати заявку на виступ, але якось пропустила цей момент. Треба буде наступного року. Може, я розбавлю це свято шлягерів і каверів на рок класику чимось спокійним)
Коли вони вже закінчать? 23:42 вже, я заснути не можу
Друга ночі. Нарешті тиша.
Блять, are you fucking serious??
Я звільнилась. А знаєте чому? Тому що від мого шефа смердить як від помийної ями. Я серйозно. Я це 4 роки терпіла, ну добре, два з них я працювала з дому, тому що ковід. Але тепер мене просто нудить, коли я приходжу на роботу.
І це в кризу. Коли у мене було стабільне робоче місце. Фраза “I need some fresh air” заграла новими фарбами
Ох, анони, мене так тішать ваші коментарі я думала, я тут у пустоту кричу, а виявляється, є фідбек) дякую!
О, ще що хотіла написати.
Після того як я кинула приймати антидепресанти, я стала жесть якою токсичною і нервовою. Мене бісить, коли на мене хтось дивиться, коли палять в мій телефон в метро, коли ходять занадто повільно, коли блокують прохід у метро, бо треба шось в телефоні подивитись. Господи, оце все серйозно, чи шо? Мене це ніколи не турбувало, що зараз сталось? Мені через місяць 35, а я відчуваю себе, наче мені 87. Ще трошки, і я в супермаркеті буду платити дрібними монетами, коли у всіх інших обідня перерва, або годинами палитись у вікно. Мені не подобається ця версія мене, я хочу відкотити до минулої