Вы не вошли.
Міджорні, трохи елементарної логіки і трохи фотошопу!) Можу розказати про те, як писати промпт
Прикол. Але ж ні, я хочу сам малювати, щоб було не гірше
Але ж ні, я хочу сам малювати, щоб було не гірше
О, цьому я тільки вчуся! Бо акварель/ гуаш довгий час була не моя чашка чаю, в основному малюю в цифрі, ще акрил туди-сюди. Допомагає оце
https://www.youtube.com/@tugcedumlupinar
Отредактировано (2023-11-09 14:21:59)
Сьогодні сонячно.
А я іду вгадайте кудиии? До магазину, шукати подарунок онучку в ТС!
Топ моїх улюблених сучасних українських художників
Олекса Манн
https://www.facebook.com/olexa.mann
Сусідка прийшла побалакати. Принесла пиво. Так я ніколи не похудію. Але завтра велике свято, сам пан Єзус повелів випити!
От до речі, про сусідів. Коли я тільки заселялася і робила ремонт, вони трохи напружилися. Перед тим в квартирі жила пара, яка весь час пила і сварилася. А тут іноземці, тривожно. Але коли закінчився ремонт в залі, я повісила на двері запрошення в гості. Написала щось на кшталт "шановне панство, просимо вас у суботу завітати на знайомство".
На той час я ще по-польськи майже не розмовляла. Але майже всі сусіди старші люди, тому розуміли українську чи російську. Це була жвава мовна каша з бурхливою жестикуляцією. Потім я влаштувала дні борщу, вареників, релакс-малювання... У відповідь мені розказують, де є знижки в магазинах, допомагають знайти зручнішу роботу, носять всякі смаколики. Пані, котра сьогодні прийшла з пивом, попросила дозволу вважати мене сестрою. Бляха, це нереально мило, звичайно ж, згодна! Поплакали, обнялися, поцілувалися, словом, в горі і в радості, в здоров'ї та хворобі, все таке.
А що в цій історії найцікавіше - то те, що я глибокий інтроверт XD
Отредактировано (2023-11-10 21:48:50)
В День Неподлеглості Польщі я:
вдарилася мізинцем об ліжко (hahaha, classic);
порізала палець;
уєбалася (інакше не скажеш) головою у дверцята шафки.
Очевидно, всесвіт вирішив мені повідомити, що неподлеглості без болю не буває. Але ми - і українці, і поляки, - це дуже добре знаємо.
Публікація довоєнна, але все ще актуальна.
Мені подобаються форми патріотизму, які виникають завдяки викликам: я патріот, що я можу з цим зробити? Що я можу привнести в розвиток Польщі, що означає бути патріотом у моєму ставленні до кліматичної катастрофи й енергетичної трансформації, соціальної нерівности або традиційних і цифрових медіа? Це виклики, а не постійне зациклення на поділах на союзників і ворогів. Саме ці проблеми насправді сьогодні визначають незалежність, а не спогади про сторічну давнину чи боротьба з уявними загрозами під приводом «моральної революції».
Саме зосередженням на теперішньому й майбутньому ми повинні керуватися в зовнішніх відносинах. Візьмімо приклад України. Коли ми зациклюємося на минулих кривдах, які завдали їм, а вони нам, а патріотизм вкорінюємо лише в історії, то втрачаємо з поля зору те, що це величезна країна, сусід із ключовим геополітичним і економічним значенням. У нас стільки спільних справ, інтересів, культура... А на когнітивній карті поляків Україна досі функціонує у світлі історії, і це просто неймовірно, беручи до уваги великий обмін людьми між нами, що об’єднує нас.
https://novapolshcha.pl/article/den-nez … suchasnist
Отредактировано (2023-11-11 16:17:27)
Куди піти в Польщі, якщо вас послали до дупи? До Вроцлавського ботсаду!
В цю дупу можна навіть руку засунути. І зробити фото. Так, у мене теж таке фото є, що я, краща від інших? XD
Дупа - це приємно, але от я застудилася після рейдів по дупам і не піду на роботу. Гаряча женщіна - 37,9. А оскільки у мене умова злецення, то ці дні (бгг) не оплачуються. Треба шукати нову, на умову о праце.
Вроцлавські краснолюдки роблять кращим навіть найтупіше диброве ниттяXD
Здароўя табе, анончык
Здароўя табе, анончык
Дякую, анончику. Гарного нам тижня, і нехай подохнуть молі з тарганами!
Сьогодні лежу вдома, тому можу бути занадто писучою. Котики працюють, додовбувати їх своїм цивільним ниттям не випадає.
Кашляла, погано спала, голова болить. А на вулиці сонечко, як би було чудово погуляти після роботи(
Лежу риюся в старих теках в ноуті. Знайшла ААААА свій перший малюнок в фотошопі, коли ще не розуміла, як це працює АААА.
Не те щоб я зараз художник, скоріше криворукий швидкопензлик, але дивлюся на цей малюнок і плачу від розчуленняXD
Сергій Чирков
* * *
Ні утекти.
Ні закричати.
Колодязь від снаряду вглиб.
– Це кров моя, – сказала мати,
вронивши у калюжу хліб.
Хатина – біла,
вишня – біла,
а неня спатоньки лягла.
Скоринка враз почервоніла,
напившись крові і тепла,
розм'якла.
Розділили з братом.
– Це тіло, дітоньки, моє...
"Сім'я вечеря коло хати,
вечірня зіронька встає".
13-14.04. 2022
А це останнє, на #UkrainianHalloween. Для натхнення їздили в ліс, знайшли чудове місце з вивернутими пнями і нафоткали референсів)
А це останнє, на #UkrainianHalloween
Це ти малював?
Це ти малював?
Ми з співавторкою, загальний логін вказаний на малюнку. Я роблю композицію і колористичну базу, вона додає дрібні деталі і обробку.
Намагаюсь (хоч і не люблю) дивитись кіно, оскільки оновлень улюблених подкастів немає, а під час малювання звикла щось слухати. Дивлюсь "Далекі мандрівники", Вень Кесін неймовірно подобається, але й бісить. Втім, я ще той Хіромаса, тож логічноXD
. Я роблю композицію і колористичну базу, вона додає дрібні деталі і обробку
Неймовірно!
Неймовірно!
Дякую, анончику. Тихої ночі!
Пишу найкращій подрузі позавчора: "Ти як?"
Отримую відповідь сьогодні: "Норм. А ти?".
Не маю сьогодні ресурсу відповідати на таке токсичне втручання у мій особистий простір! Завтра відпишуXD
ЛГБТ-магазин заблокували. А от просто так. Співавторка каже, що через це проходить багато нових магазинів на Етсі. Подала рекламацію. Порушень правил немає, щиро сподіваюся, що розблокують kurwakurwakurwakurwakurwa. Реготала від деяких питань. Наприклад - "Як зміниться ваша поведінка після розблокування?". Ну, сука, напевне, я викладатиму більше сетів малюнків?
Вибачте, але в мене палає з силою півсотні півтисяч сонць!
А от яких красунь ці поєбані пердоліки заблокували
Отредактировано (2023-11-14 16:05:57)
Хай все виправиться на краще, анончику!
Дякую! Чекаю, що мені скажуть добрі людиXD
через це проходить багато нових магазинів на Етсі
співчуваю, анончику, вони взагалі там йобу дали. Мене блоканули за одиничну покупку, курви. Може, стосовно України у них йобнуте ставлення, а? Якщо щось дізнаюся, напишу тобі.
Дівчатка класні)))
Щось відбувається, але все тече через мене, не залишаючи слідів. Життя поставлене на паузу. Я просто чекаю. Котики живі. Україна жива. Котики - то мій син (Харківщина) і колишній коханець (Херсонщина). З коханцем ми вже давно не разом, але залишилися добрими друзями. Тим більше, його зараз нікому чекати. Батьки померли ще до війни, з дружиною розійшовся, дітей не було. Мені не важко кидати йому мемасики, а йому трохи тепліше.
У сина скоро день народження, і він каже - мамо, в мене все є, нічого не купуй. Але я знаю, якими темпами вони з хлопцями п'ють каву, тому купила 5 кілограмових пачок різних сортів. Додам пару зірок-світильників з Ікеї для настрою та десяток мегашоколадок Мілка з різними начинками - квадратіш, практіш, гут.
Я завжди пекла чи замовляла йому торт на день народження. Навіть коли він був в армії. Тоді я замовила розкішний торт на весь підрозділ - у вигляді земної орбіти з Місяцем. На перший воєнний ДН прислала 20 кг цукерок - знову ж таки, на всіх. І листівки. Ми зробили для підрозділу унікальні новорічні листівки, вони були щасливі, роздарювали їх як сувеніри.
Коли син скаже, що повертається, я поскачу до магазинів. Куплю все в його улюблених кольорах - м'який сірий килим, чорну постільну білизну і рушники, сріблясто-сіре покривало на ліжко. Куплю 10 або й більше сортів сиру. Приготую його улюблені пельмені. І не чіпатиму його цілий місяць - нехай тупить в свій ноутбук, спить і їсть. Знати, що і моя країна, і моя дитина в безпеці, - цього достатньо, щоб знову почати жити.
Отредактировано (2023-11-15 21:29:32)