Холиварофорум

Это холиварка, здесь могут послать нахуй. Институт благородных девиц дальше по коридору.

Вы не вошли.

#676 2026-02-11 16:26:24

Анон

Re: Kurwamoc [Польща][фото][життя][yes comments]

Наша постійна рубрика "щось мемів назбиралося"

eDaXNFi.jpeg

Скрытый текст

#677 2026-02-11 18:01:13

Анон

Пішла читати про ірландських святих по алфавіту, наловила цікавинок.

Святий Брендан Біррський втрутився в роботу синоду в Мелтауні (Meltown), щоб покласти край усуненню від причастя св. Колумби. Пізніше св. Колумба бачив душу св. Брендана, що підноситься ангелами на небеса.
Удівітільно (ні)

Скрытый текст

Отредактировано (2026-02-11 18:05:01)

#678 2026-02-12 07:22:33

Анон

Анон пишет:

Дякую, що читаєш і говориш, це для мене дуже важливо.

:heart:

Анон пишет:

А потім додала - підлоги мити я не піду, дякую дуже!

Шляхта не працює   :troll:  =D

#679 2026-02-12 08:14:28

Анон

Анон пишет:

Шляхта не працює   

Та й дайбоже, менше шляхти - більше киснюXD

#680 2026-02-12 21:09:50

Анон

Якщо хтось хоче напхати МОКу за наших спортсменів (бо не тільки Гераскевичу "забанили" шолом, а й Коцар та Гандею), то шакалячий експрес катається тут https://www.facebook.com/olympics

#681 2026-02-13 18:01:59

Анон

Котик приїде за 4 дні :love:

Весна (після вівторка почне стабільно теплішати) діє на нас дуже дивно. Чомусь почали всіх сов називати "сищь", я навіть забула, з чого це пішло, але тепер це новий домашній мем. Ганчірки палимо, сміємося, оце все. Сищь - це страшно, навіть Голмс - всього лише сищік.

Поламали систему - не з'їли пончика на Тлустий чвартек. Зате купили суші.
...подивилася на бедронківські пончики за 60 грошей, зробилося погано від самого їхнього вигляду.

До речі, перші пончики робилися з хлібного тіста зі свинячим жиром, до них подавали горілку, а цуковими бомбами вони стали лише у XVI столітті.

"Особливо в Малопольщі Жирний четвер відзначався з великою пишністю. У тих краях свято називали Комбрів четвер. Назва походить від імені мера Кракова, який вкрай погано ставився до жінок, що торгували на краківському ринку". Коли цей сексист і противник вільного бізнесу помер, день його смерті став веселим загальноміським святом.

А це єдиноріг, неофіційний символ Лодзі. Чому? Сталося так: у 2015 році в центрі міста на перехресті вулиць Петрковської та Міцкевича відкрилася трамвайна зупинка, що з'єднує дві осі міста: трасу W-Z (схід-захід) та регіональний лодзинський трамвай (північ-південь). Ця зупинка надзвичайно гарна - в готичному дусі, накрита кольоровою мембраною на кшталт вітражу. Лодзінці назвали будову "Стайня єдинорогів". Назва прижилася, і за 4 роки неподалік поставили оцей-от пам'ятник Єдинорогу японського скульптора Tomohiro Inaba. Єдинорог містянам дуже не подобався, але потім вони, як той хом'ячок в пилосос, втягнулися - й почали пришпандорювати тваринку на всі сувеніри XD

gawxhqI.jpeg

Отредактировано (2026-02-13 18:02:30)

#682 2026-02-14 11:14:39

Анон

Люблю цього блогера, він такий валентинковий сьогодні

https://www.youtube.com/watch?v=BjG9GVI5Iwo

#683 2026-02-14 11:18:28

Анон

Побачила в фейсбуку геніальне:

Петер Мадяр (сподіваюся, майбутній президент Угорщини): Моя колега та майбутня міністерка закордонних справ.
Аніта Орбан: представляється.
Мадяр: Прізвище пані Орбан — це лише збіг обставин.
Туск: Все окей, мене звати Дональд.

:heart:

Подвал форума

Основано на FluxBB, с модификациями Visman
Доработано специально для Холиварофорума