Вы не вошли.
We three kings of Orient are
Bearing gifts we traverse afar
Field and fountain, moor and mountain
Following yonder star
https://www.youtube.com/watch?v=TmyhPZr … 90&index=2
Я вже казала, здається, що дуже люблю історію Трьох королів. Мені відзивається історія владних мудреців-астрономів, які кидають все і йдуть за далекою зорею, щоб побачити беззахисне дитя. Та й взагалі, історія Ісуса, людини (не розглядаю казочки про божественість), яка мала сміливість 2000 років тому сказати: "Хто з вас без гріха, нехай перший на неї той каменем кине!" - це щось надзвичайне.

Гарні новини!
17 грудня Європейський парламент проголосував за створення фонду ЄС, спрямованого на розширення доступу жінок до абортів у всьому блоці. Як повідомляє Politico, це історичне голосування поділило депутатів. Мета ініціативи — створення добровільного механізму, який фінансується з фондів ЄС для держав-членів, який забезпечив би законне та безпечне переривання вагітності для жінок з країн ЄС, де доступ до абортів відсутній.
«Ці зміни означають не лише безкоштовний медикаментозний (хірургічний) аборт, а й рівний доступ до пігулок для переривання вагітності для всіх мешканців ЄС. Коротше кажучи, певні системи охорони здоров'я матимуть додаткове фінансування на процедури аборту, які вони вже надають своїм громадянам та мешканцям безкоштовно. Люди з таких країн як Польща змушені платити за цю послугу з власної кишені. Ми хочемо це змінити», - заявила Марта Лемпарт з організації Strajk Kobiet в інтерв'ю Onet.