Вы не вошли.
Буду з задавальненнем заходзіць сюды і чытаць. І час ад часу пісаць.
Штучны інтэлект файна працуе, хто б мог падумаць. Прама характары відны, эмоцыі на абліччах.
О! Аўтарскія - з адзеннем і ежай?
Мне вельмі спадабаліся з адзеннем розных рэгіёнаў, я іх падрабязней буду разглядаць. Харкаўцы на ровары
Буду з задавальненнем заходзіць сюды і чытаць. І час ад часу пісаць.
Буду дуже рада!
Штучны інтэлект файна працуе, хто б мог падумаць
Так, він класний. Але важливо правильно пояснити, чого ти хочеш, і максимально простимо словами. Так потроху стаєш програмістом))
Аўтарскія - з адзеннем і ежай
Так)
спадабаліся з адзеннем розных рэгіёнаў
Мені дуже приємно! Малювати кросівки з традиційним одягом - то кайф)
Па- беларуску такое адзенне розных рэгіёнаў называецца "строй". Львоўскі строй, харкаўскі строй - вось так. Мне асабліва падабаецца, як яны там, кожная пара, якой-небудзь справай занятыя. Нехта нават гуляе ў футбол
І крымскія - за мабільнікамі.
А данецкія што робяць? Яны ідуць у бібліятэку? Ці студэнты? З нігамі дзяўчына. Нейкія такія асацыяцыі
У тэме "Абмеркаванне безблогаў" аноны прыдумалі заходзіць у розныя блогі, і там пісаць якія-небудзь добрыя словы і дзякаваць, што такі блог ёсць.
Вось, у рамках гэткага чэленджу я заходжу да цябе зноў - спецыяльна сказаць ВЯЛІКІ ДЗЯКУЙ! Файны блог! І поспехаў паждаць на мастацкай ніве!
Іншы беларускі анон далучаецца да падзяк і пажаданняў паштоўкі неверагодна цудоўныя
А данецкія што робяць
Скоріше то пара викладачів, Донецьк до війни був дуже студентським містом, мав багато вузів.
заходзіць у розныя блогі, і там пісаць якія-небудзь добрыя словы і дзякаваць, што такі блог ёсць
Яка крута ініціатива! А ти бблог маєш?
ВЯЛІКІ ДЗЯКУЙ! Файны блог! І поспехаў паждаць на мастацкай ніве!
І тобі велике дякую! Нехай у нас все буде добре (воно буде 100%, але нехай якнайскоріше)
Іншы беларускі анон далучаецца
Ви такі котики, це просто щось
Хочете, щось сфотографую на замовлення чи з допомогою ШІ картинку для вас намалюю?) Кожному окрему.
Сумський анон маше лапою!
В Україні анон часто ходив у вишиванці, драних джинсах і рожевих кросівках
Сумський анон маше лапою!
А я колишньолуганський, привіт! Вишиванка охуєнна з усім))
Британець Anthony Cunningham робить крутезні фото лисиць
Ой, остання прям "мама лається"
Дуже гарні взагалі
Отредактировано (2023-11-06 14:26:13)
Ой, остання прям "мама лається"
А на 4 череп такий: "коли вже це закінчиться" XD
Отредактировано (2023-11-06 14:31:15)
Ви такі котики, це просто щось
Хочете, щось сфотографую на замовлення чи з допомогою ШІ картинку для вас намалюю?
Ад коціка чую
Дзякуй вялікі за прапанову, анончык, я ўсю раніцу разважаў, чаго б мне такого хацелася і нічога не прыдумаў 😅 папросту рабі больш фота, вельмі прыемна назіраць за Польшай тваімі вачыма ❤️
папросту рабі больш фота, вельмі прыемна назіраць за Польшай тваімі вачыма
Буде зроблено!
Іноді ШІ робить таке
Іноді заздрю людям, що жили в часи Другої світової. До них не доходили новини на кшталт сьогоднішньої.
Але завдяки технологіям я можу оперативно упевнитись, що котики живі. І тоді перестаю заздрити.
Сьогодні маю спокійний день (мої котики на базі). Тож після роботи пішла гуляти в парку, а далі зайшла в гості поцьомати не своєго котика.
Цей 8-кілограмовий кавал тигра зветься Космос. Його господарі - українці, які приїхали до Польщі в 2014 році. Космос вміє давати лапку і подавати голос по команді. А ще він дуже полохливий, але коли вже до тебе звикне, то сідає поруч і починає розмовляти.
На першому фото Космос лежить на фоні пари моїх старих малюнків, подарованих котовласникам)
Дорогою додому зайшла до кебабні і, о диво, за тридцятку дістала не тільки велику порцію кебаб міксу, але й отак сервіровану смачнющу турецьку каву. Люблю турецьку каву
Отредактировано (2023-11-07 20:58:30)
А цей котик зараз у мене на перетримці. Звуть Ван, він біженець з Харківщини і дуже боїться, коли говорять по-польськи XD Вочевидь, його лякають шиплячі звуки. Слава всьому доброму, завтра за Ваном приїде його хазяйка! Він, звичайно, милий і лагідний, але поводиться як дитина до 3 років: якщо ти 5 хвилин не чуєш котика, значить, він поліз у шкоду XD
Космос просто космос
Так, класний дядько, як сяде на ручки, то відчуваєш, що маєш вєщ!
Класнючыя коцікі
Вчора гуляла в одному з улюблених місць - парку, до якого є вхід через сервісно-торговий комплекс Dawna Pralnia. Колись тут була фабрика, де фарбували тканини. Заснував її німецький підприємець Вільгельм Келлінг наприкінці 19 століття. У 1949 році тут почала діяти міська пральня. Тепер тут всякі офіси, ресторації, ттворчі майстерні та базарчик. Якщо гуляти не в суботу-неділю, тут дуже тихо і майже безлюдно.
Сни запам'ятовую нечасто, але сьогодні він був якийсь особливо пригодницький, з цікавим фіналом. Я з одним з котиків сиджу на даху багатоповерхівки, збираюсь запускати повітряного змія. Раптом помічаю маленьку хмарку, яка летить занадто швидко, а за секунду у неї всередині стається щось на кшталт мікровибуху. І тут через синє осіннє небо починають миготіти зорі, як наче хтось натискає перемикач: клац - зір не видно, клац - видно. Іііі... тут настав час прокидатись.
Що найсмішніше, я знаю, чому мені це наснилося! Перед сном вирішила трохи пограти в сімс, і гра зависла у мене на моменті завантаження подорожі. Коли таке стається, на тлі напису починають миготіти зірочки. Ну і от... Ех, мозок, мозок, чому ти такий креативний, коли спиш, а як прокидаєшся, хочеш тільки тупити в моніторчик? XD
Покажу трохи магії з майбутнього випуску на Етсі
Покажу трохи магії з майбутнього випуску на Етсі
Яка неймовірна краса, хочу так малювати
Яка неймовірна краса, хочу так малювати
Міджорні, трохи елементарної логіки і трохи фотошопу!) Можу розказати про те, як писати промпт.