Холиварофорум

Не все, что говорят на Холиварке — правда!

Вы не вошли.

#426 2025-06-29 11:25:16

Анон

Re: Kurwamoc [Польща][фото][життя][yes comments]

Сьогодні стоїмо на пероні, чуємо об’яву про маршрут "Pociąg Wrocław-Zielona Góra główny". І ржемо, як дурні.

Справа в тому, що деякі приголосні в польській мові позначаються особливими літерами й вимовляються трохи інакше, забула, як називається цей фонетичний процес. Наприклад, я живу не у "ВроцЛаві", а приблизно у "ВроцВаві" (Wrocław), ота сама літера з рисочкою. При вимовлянні вони іноді майже втрачаються.

Ми з співавторкою власне почули: "Почьонг Вроцвав-Жельона Гора-гувна", тобто "Зелена Гора гівна".
Так, це тупо, але в ситуації смішно XD

U5J8569.jpg

Фото просто так. Коло станції в Валбжиху

#427 2025-07-02 18:47:48

Анон

Господиісусе, курвамоц, єбать мій лисий череп!

Колись моя сусідка з Луганська запитала у мене: "Аноннейм, а правда, що в католиків священні тварини - слони?".
Сьогодні я розповіла це Ірені, а вона як закричить:
- О Єзу, так, я давно хочу купити тобі мармурового слоника! Його треба ставити дупою до дверей, щоб гроші водилися!
XD

5XoIejS.jpeg

#428 Вчера 18:45:35

Анон

Цікавість моя - ворог мій. Вирішила прочитати ще й «Рамакрішна та його учні» Крістофера Ішервуда. Ну що, якби не прочитала раніше того ж "Самотнього чоловіка", то кинула б це зайняття після перших 10-20 сторінок. Ніколи б не запідозрила, що такий витончений та іронічний автор може бути настільки сповненим щирої віри у вторинні чудеса та містичні переживання.

Здивувавшись, зазирнула в біографію. Виявляється, Ішервуд сам був активним проповідником Веданти, що, на мою думку, пояснює відсутність критичної дистанції. Попри це, стиль Ішервуда все такий же чудовий, персонажі живі, емоції яскраві, тому, якщо вам заходять белетризовані біографії святих - дуже рекомендую.

Подвал форума

Основано на FluxBB, с модификациями Visman
Доработано специально для Холиварофорума