Вы не вошли.
Довгопст одного кактуса. Бо стримати себе не могла, щоб не пофоткати, а потім не викласти світлини з багатьох ракурсів. Бо він гарна лялечка.
Гімнокаліціум vatteri одноколючковий.
З отаким шикарнючим тілом
Та квітами
Тільки гдяньте на той зелений перламутр та майже космічну серединку
Какое!!
Гімнокаліціум vatteri одноколючковий.
Красота!
Спасибо, что показываешь, анонче! Мне очень нравится твой безблог, твои кактусы восхитительны!
І справді космічна краса!
Ох, какая красота! В самом деле как солнышко в космосе серединка, а лепестки сияют как шелк!
Какой удивительный цвет! Почти неоновый!
Анончик, а можно абсолютно идиотский вопрос? Я даже под кат спрячу, а то самому стыдно)))
Анончик)
Ваааааау, дiйсно чаклунство! Як подивишся на тi голки - ажно мурахи легiонами повзуть!
До речi, дякую тобi, анончику, за те, що я навiть спромiгся деякi слова рідної мови згадати, хоч і доводиться перекручуватися з написанням, у мене немає у розкладці української мови. Я навіть почав перечитувати улюблену дитячу письменницю, Наталю Забілу. І зараз досить важко сприймати великі объеми у рідній мові. А колись легко переключався з російської на українську.
До речi, дякую тобi, анончику, за те, що я навiть спромiгся деякi слова рідної мови згадати
Нема за шо дякувати, аноне. Я з радістю.
Зважаючи на вчорашнє питання про квіти в колючках, приніс вам декілька світлинок).
Як бачите, кактусячо-пуп'янкове чаклунство під назвою "лавіруємо між колючками"
кактусячо-пуп'янкове чаклунство під назвою "лавіруємо між колючками"
Ото я нарештi зрозумів, навіщо їм такі довгі квітконоси!! Вони виносять квіти подалі від колючок))) Але ось останньому здається доведеться туго?
Але ось останньому здається доведеться туго?
Він ще підросте)
Там такая частая решетка из колючек! *переживает за кактусячьего пупьянка*
*переживает за кактусячьего пупьянка*
Буду тримати тебе в курсі його долі, анончику
Гастероалое cv. GREEN ICE з дитинками (які нагадуть мені маленьких диких кабанчиків своїм кольором та смужками)
Гастероалое cv. GREEN ICE з дитинками (які нагадуть мені маленьких диких кабанчиків своїм кольором та смужками)
Милота! И сравнение забавное, и сами алоэ хорошенькие поросята))
Хочу задать дурацкий вопрос, надеюсь, можно) Какой у тебя, анончик, самый неколючий кактус, а какой самый колючий?
самый неколючий кактус,
Двійко їх. Астрофітуми.
Над самим колючим вагалася, але все ж зупинилася на компанії трихоцереусів. Ось один з представників.
Той випадок, коли голок багато, вони тверді і до біса болючі.
Астрофітуми.
Милота инопланетная)))
на компанії трихоцереусів. Ось один з представників.
На этом фото просто сразу реакция: АААААААААААААААА, ужос!!! Страшное! А уж стоит представить, как случайно напарываешься чем-нибудь своим, человечьим, на вот это - сразу саван-гроб-кладбище.
А правду говорят, анончик, что самые кошмарные иголки - у опунции? Или это какая-то городская легенда?
Отредактировано (2023-07-01 19:48:54)
самые кошмарные иголки - у опунции
Анончик, одразу скажу: у мене ніколи не було і не буде опунцій. Тому відповідаю чисто теоретично.
Дивись, бувають голки великі, прямі або з гачками на кінці. Такі, звісно, якщо попадають в шкіру, то боляче, але дістати легко. Є маленькі, які легко відриваються від кактуса і з шкіри їх дістати важче. Але у більшості вони прямі, без гачка. А опунція зібрала бінго. Її голки маленькі, легко відриваються від кактуса і з гачками, як гарпун. Уяви, як оцю підлоту діставати із шкіри. Тобто, з цієї точки зору так, її голки - піхвець. З іншої, вона хоч не отруйна як деякі
вона хоч не отруйна як деякі
Ой, а я пам'ятаю, як напоровся на якийсь кактус у дитинстві у знайомих, з мене голки витягли, але ранки потім наривали і пекельно боліли ще тижнів зо два. То ж воно було?
. То ж воно було?
Все може бути, аночику. Гальоників не було і то добре.
Гальоників не було і то добре.
Анончикуууу!!! Не можу сказати – не пам'ятаю!
товстянки(зжерли коти)
Анончик, а как?... у них (толстянок) же мышьяк в листьях, жрать опасно
Слоупочно хочу сказать, что у тебя замечательный блог и кактусы замечательные (и сам ты большой молодец)
Отредактировано (2023-07-02 18:13:03)
Анончик, а как?... у них (толстянок) же мышьяк в листьях, жрать опасно
Шо да?
Анончик, ми ж про красулу розмовляємо? Яка грошове дерево? Бо я точно пам'ятаю, що у нас вони були погризені котячками. І від цього починали загинатися. А коти ні, жили) Може тому, що рослини були молоді і не встигали накопичити того миш'яку?
Шось я заднім числом перелякалася за котячок
у тебя замечательный блог и кактусы замечательные (и сам ты большой молодец)
Дуже дякую)
Отредактировано (2023-07-02 18:50:16)
ми ж про красулу розмовляємо? Яка грошове дерево?
Да. У меня такая живёт, она немножко моя неуклюжая давняя мечта, так что я про неё гуглил, ну и вот, таки в ней мышьяк, детям и домашним живолтным небезопасно (взрослые, предполагается, могут себя контролировать) . Значит, твоим котам повезло.
Дуже дякую)
Ты оч крутой! Я тож по суккулентам ничего другое не выживает, но не шибко цветовод, а это всё такое красивое колдунство!
А я стаяла
Вся в розавам світерє
Така собі цукерочно рожева лялечка.
Лобівія cardenasiana R498
У минулому році вона шось оскаженіла і намагалася одразу декілька квіточок розпустити. Я показувала її серед інших ось тут. Сили тоді не хватило, щоб повністю квіти розкрити. І ось цього року одненька велика повністю розкрита цяця.
Отредактировано (2023-07-03 07:37:50)