Вы не вошли.
Принесла ось свого улюбленця серед алое. Моя рожева цукерочка алое Pink Blush&VVG1
Увааа, она так инопланетно выглядит!
Будь ласка) А що за вид у тебе?
Вибач, провтикав і не відразу побачив питання.
А хто його зна Сказали що кактуси будуть невеличкими і навесні цвістимуть маленькими білими квіточками. Буду потім порівнювати свої кактуси з фото у гуглі. Або знов спитаю спеціаліста
Відповідає александр друзь тс безблогу
Спасибо, тс!
Слушай, у тебя на последнем фото с оранжевыми цветами кактус на заднем плане по спирали закручивается, что ли? )
Увааа, она так инопланетно выглядит
Сказали що кактуси будуть невеличкими і навесні цвістимуть маленькими білими квіточками.
Хай ростуть і квітнуть тобі на радість.
кактус на заднем плане по спирали закручивается, что ли? )
Оце ти мене, бляха, спантиличив. Аж пішла у нічку темну дивитись
Ну... Сам не закручується, але смужки з голками нерівні. Отака мутація)
А ця виявилася більш помаранчевою
Дякую тобі, що ділишся з нами цією неймовірною красою!
Оце ти мене, бляха, спантиличив. Аж пішла у нічку темну дивитись
Ну... Сам не закручується, але смужки з голками нерівні. Отака мутація)
Коли я була дуже маленькою, якийсь мужик на ринку подарував мені кактус. Цей кактус виглядав точно так само, як той, що у вас є. Він прожив років 20, потім став хилитися, хилитися і буквально ліг і помер. І все своє життя він точно так же закручувався по спіралі справа наліво.
Дякую тобі, що ділишся з нами цією неймовірною красою!
Я з радістю, анончику
Цей кактус виглядав точно так само, як той, що у вас є.
Так, серед кактусів зі смужками маленьких голочок таке зустрічається) Просто, коли кактусів багато, вже на таке не дуже звертаєш увагу
Якщо комусь цікаво подивитись на справжні кактусячі спіральки, то гугліть спіральний цереус та евліхнію каштанову)
Сховалася
Медіолобівія sp. (sp. найчастіше значить "якась". Коли колекціонер не знає точно, до якого підвиду відноситься та чи інша рослина)
Сховалася
Сховалася в картоплю в кактуси, бачь шахрайка!
бачь шахрайка!
Аноооон!
Алое, дивлячись на яке я завжди не тільки милуюсь, а ще й думаю про людей. Про тих людей, у котрих така хвора уява, що вони назвали отаку гарнюню "губи ящірки"
Алое Lizard Lips
P.S. не гугліть, що означає lizard lips на сленгі, не гугліть
Оповідь довжиною майже у три рочки.
Ехінопсис mirabilis, або сетиехінопсис - той самий ехінопсис, для якого витягнута форма є нормою, на відміну від його братчиків. Тому
за одне літо швидко витягнулися і, навіть, один випустив бутон. Я дуже чекала його цвітіння, бо цей кактус ще відрізняється від інших тим, що його квіти гарно пахнуть.
Ну ок, я ж розумна тьотя, знаю, що ехі - нічні квітуни. Та чи пам'ятала я про це, коли цьому малюку прийшов час? Еге ж, ні. О п'ятій ранку вискочила до нього, а там вже всьо. Мені скрутили тільки ось
У минулому році і загогулини не скрутили, тільки дулю. Тому цього року, коли побачила пуп'янки, чатувала над ними кожного дня. Сьогодні, доречі, виявилось, що чатувала не одна, а ось з цим
Потім ще підтягнувся молодший кіт і були ми вже утрьох. І таки дочекалися.
Прекрасна біла зірочка з дійсно чудовим ароматом.
...так, алоэ тоже цветут?
Боже, ничего-то я не знаю, Джон Слоу.
Буду ждать слайдов, ТС!
Гарне оповідання) І квітка чудова
...так, алоэ тоже цветут?
Так) теоретично всі, фактично - грець його знає, чому одні квітнуть як не в себе, а інші ні.
Буду ждать слайдов
та тю, навіщо чекати
Потім ота паличка з пуп'янками стає ще довшою, а самі пуп'янки набирають кольору.
А потім починається цвітіння. Всі алое квітнуть більш-менш однаково, такими собі бурульками-дзвіночками помаранчевого кольору. Відрізняються тільки розміром та формою кріплення квіточок до стебла. Не знаю, шо там робиться у дикому світі, а домашні гібриди квітнуть цікаво ще тим, що квітки розкриваються не всі одразу, а по черзі, знизу на верх.
Нижні зів'ялі, середні квітучі, верхні ще ні. Трохи чудернацько, як на мене)
Какие нежные! На лотосы похожи чем-то! Спасибо тебе за такой замечательный безблог, я все больше молча читал, но тут взыграло ретивое)) У самого два кактуса, но один - какая-то стапелия, искренне хз какая, она пока еще не цвела, второй - какой-то из апорокактусов, тоже пока наращивает массу, а у мамы, где я его и спер, цветет как не в себя уже который год ярко-алыми цветами. Так что я с большим вниманием просматриваю все твои советы)) Спасибо еще раз!
Дякую, аноне, мені приємно
Какие нежные!
Це вони цього року ще лінуються. Колись було
І всі квіти, окрім трьох більш рожевих, лише з двох кактусів)
стапелия
Оооо, вважаю, що в них одні з найгарніших квітів серед ластівневих. Хай квітне та радує, анончику.
какой-то из апорокактусов
Та ти крутий! Ампельні кактуси дуже гарні. Я колись придивлялася до хільдевінтери, але ніде мені їх чіпляти.
В мене хамецеріус намагається косплеїти ампельного, так не знаю вже, де тулити його взимку
Колись було
Ооооооооо! Боже какая красота! Горгонковое цветочное море!)))
Кактусы у меня очень любила сестричка, сейчас живут все у мамы, но, кажется, кроме опорокактуса еще ни один не цвел. Хотя, вроде бы, стапелия выпускала бутон, но как именно она цветет, я не застал. Я даже не знаю, какого вида все те колючие монстры у нее на полочке)))
кроме опорокактуса еще ни один не цвел
Ну, якщо мама колись захоче цвітіння, то холодна зимівля наше все, анончику
Інколи я буваю до фіга не чуйним кактусоводом, який концентрується на самих гарних представниках колекції, забуваючи, що у на перший погляд непоказних, є своя неяскрава краса.
Ось, наприклад, мамілярія Вільде. Майже непомітні квіти, зате яке розкішне, так і хочеться сказати "пухнасте", тіло.
Ну, якщо мама колись захоче цвітіння, то холодна зимівля наше все, анончику
*почесал в затылке* Они, кажется, постоянно зимуют на лоджии. У мамы там что-то типа зимнего сада. Отопления нет, и зимой лоджия открыта, чтобы обогревалась из дома. Но какая там температура в этом случае, я не присматривался. Во всяком случае, ни фикусы, ни прочие цветы не гибнут от холода. А кактусам, может, надо похолоднее?
яке розкішне, так і хочеться сказати "пухнасте", тіло.
Ага-а-а, одно неловкое движение - и ты ёж))))
Они, кажется, постоянно зимуют на лоджии. У
Блін. Анончику, тут я стратив. Якось звик, що я кажу "холодна зимівля" і всі одразу розуміють, що це означає "холод, без води і мінімум сонця".
Вибачай)
Одже, холодна зимівля: максимум +12°, мінімум +5-7°. Без води з жовтня по квітень, деколи оприскування у найбільш сонячні дні.
Якось так.
Саме в таких умовах у какусів десь глибоко всередені закладаються квіточкові пуп'янки.
одно неловкое движение - и ты ёж))))
Ой, тут ні. Тут одн незграбний дотик і ти рибина. Бо у цього кактуса на голках гачки, які дуже швидко впиваються у шкіру.
Отредактировано (2023-06-23 09:57:10)
Ось, наприклад, мамілярія Вільде.
Яка краса, анончик! На инопланетянина похож.