Вы не вошли.
Отак білі ехінопсиси стали моїм білим кроликом, за яким я впала у яму без дна.
Це чудова історія кохання людини та кактусів!
Бо є такі, які квітнуть у віці від 30 років
Сподіваюся, хоча б не единий раз за все життя?
Це чудова історія кохання людини та кактусів!
Сподіваюся, хоча б не единий раз за все життя?
Анончик, взагалі-то такі види понад 100 років живуть. Так шо ні, принаймі парочку раз заквітнуть) Але, звісно, це здебільш у дикій природі. В горшиках це або рідкість, або відносять до умовно не квітучих.
Вчера у нас была гроза, сегодня утром шла через лес. Улиток понавыползало! Вспоминала тебя и твои кактусы, анон ))
в чомусь він був правий і разом з нашим шлюбом гигнув і один з кактусів
Ск Прошла любовь, завяли помидоры, буквально )))
Спасибо за рассказ, анон
Анончик, а расскажи, какие у тебя некактусные суккуленты? Я помню микро-очиток и щось с треугольными листьями, что ли )
Анончик А домашние питомцы у тебя есть? Кошки, собаки? Они кактусы не портят? Просто у меня коты перевернули и выкопали красивый цветущий декабрист, собственно, отсюда и возник этот вопрос.
Отредактировано (2023-06-14 02:29:13)
Кошки
Оцих декілька) Та проблеми є тільки з тим, як взимку поділити підвіконня між алое та ними. Кактуси зимують в ящиках на терасі, а літом і вони, і котики на вулиці, місця хватає.
Взаємодія між рослинами і котами тільки в одному: молодший кіт може сісти поряд і дивитися на них. Уважно
штуки с мясистыми цветами
Ти навіть не уявляєш Бо вони дійсно тхнуть тухлим м'ясом, коли цвітуть.
изрядная вкусовщина
О, так. Я, коли їх вперше побачила, така: шо то за бадилля? А коли побачила їх квіти: о, а нічо таке бадилля, мені треба.
Это сейчас было сильно
Ну) порівнюючи з десь 150 штуками кактусів, то мало)
Принесла ось свого улюбленця серед алое. Моя рожева цукерочка алое Pink Blush&VVG1
Оцих декілька) Та проблеми є тільки з тим, як взимку поділити підвіконня між алое та ними. Кактуси зимують в ящиках на терасі, а літом і вони, і котики на вулиці, місця хватає.
Взаємодія між рослинами і котами тільки в одному: молодший кіт може сісти поряд і дивитися на них. Уважно
В таком случае тебе с этим очень повезло, анончик И кактусы прекрасные, и кошки интеллигентные и воспитанные)
Взаємодія між рослинами і котами тільки в одному: молодший кіт може сісти поряд і дивитися на них.
И я его прекрасно понимаю! На ту красоту, которую ты выращиваешь, хочется смотреть, затаив дыхание
Анони!
кошки интеллигентные и воспитанные
Аноне, НІ!
Мені пощастило тільки в тому, що рослини моїх котів не цікавлять.
Хочу показати, як на кактуси впливає брак сонячного світла. На прикладі однієї з лобівій.
Так сталося, що ця ось дівчинка дуже довго їхала до мене саме в період активного зростання, в середині літа. Їхала, звісно, в коробці, тому сонечка не бачила. Внаслідок верхівка почала активно і швидко тягнутися. Частина з яскраво-зеленим епідермісом - це те, що наросло.
Якщо б я її залишила десь у сутінках, так би вона й залишилася, конусовидна. Та я встигла притулити її на активне сонечко. І ось, що маємо.
Тіло розширилося, верхівка опустилася і замість неї тепер западинка.
Нажаль, це працює не з всіма кактусами. Деякі види ребуцій після витягування практично неможливо повернути в круглу форму.
Отредактировано (2023-07-09 20:29:47)
Анон, вибач що влізаю, але гугл мене не розуміє
Мені дали декілька пуп'янків кактусу, десь у палець довжиною. Але без ґрунту. І саджати у горщик я їх добу-дві не зможу. Чи є якийсь спосіб їх врятувати чи без землі їм гаплик?
У тебе офігенні дописи. І кактуси
Мені пощастило тільки в тому, що рослини моїх котів не цікавлять.
Так это уже огромное счастье, ты что! Мои коты все растения загубили (а дома было 15 комнатных цветов...), остался только один несчастный декабрист, и тот держится только благодаря феерической живучести.
Анон, вибач що влізаю, але гугл мене не розуміє
По-перше, дякую) По-друге, влізай на здоров'я) По-третє, анон, ти шо, доба-дві то для кактусів ніщо. Взагалі, по всім правилам кактуси якраз так і пересаджують: викопали або відсадили діток, дали декілька днів полежали, закопали. До мене кактуси інколи по три-чотири тижні їхали і норм) Так шо не переймайся, виживуть.
Мои коты все растения загубили
Бжчки, співчуваю.
Так шо не переймайся, виживуть.
Боже, мені аж полегшало Можливо, колись і вони у подібних до твоїх красенів виростуть. Дякую за відповідь
Отредактировано (2023-06-14 19:59:26)
Йой, забула, чого приходила. Тут анони думали про жовтий кактус, що то ягоди Так от я принесла справжні кактусячі ягоди.
Ота маленька коричнева фіговина.
Кактус цвіте, жужуки його запилюють і на місті квіточки з'являється ягідка. І, якщо хочеться, потім цю ягідку можна зірвати, розчавити і витягнути насіння. І посіяти. Але я, мабуть, не схочу)
Дякую за відповідь
Будь ласка) А що за вид у тебе?
Бжчки, співчуваю.
Украиноязычные аноны, поясните, будь ласка, а то я по контексту не понял: пуп'янки - это только (цветочные) бутоны, или маленькие кактусные детки тоже так можно называть?
не можу втриматися і не принести знову.
Какое чудо!
Украиноязычные аноны
Відповідає александр друзь тс безблогу: пуп'янок означає бутон, почку, завязь. Коротше, зародок чогось. Тому, як на мене, маленькі дітки кактусів умовно теж підпадають під пуп'янки) Та разповсюдженіше все ж бутон)
Какое чудо!
Отредактировано (2023-06-16 07:12:34)