Вы не вошли.
Слимаки (слизни)? О, ще й як жеруть.
Фигасе о_о
А равлики жрут? Что они к тебе лезут гадить в горшки, будто им там намазано?
Зайнялася декільками бідосями, що давно мене хвилювали.
Сьогоднішні фігуранти.
1. Сулькоребуція tiraquensis v.horrida PHA 956/2. Приїхала до мене два роки тому, вже трохи недоколихана. Нездоровий колір епідермісу, кволі голки. Весь час в одному стані. Розкопала. Корені не дуже розвинені, але живі і не гниють.
2. Ребуція violaciflora³. Теж вже приїхала ну така в минулому році. Але навіть спромоглася розквітнути.
Теж з коренями все норм. Шо їм в біса треба? Немає відповіді.Посадила обидві в один горщик, хай чекають, коли приїде кварцовий пісок. Будемо застосовувати шокову терапію.
3. Лобівія sp. З італійської садібні, та сама, що повинна була квітнути рожевим, а виявилася жовта. Ця на вид була нібитo нормальна. Але мені не сподобалось як вона ЗВУЧИТЬ на дотик. Не питайте Ну шо. Величезний ріповидний корінь подивився на мене як на дурепу. Пересадила у більш підходящий горщик, не даремно ж розкопувала
Але звучить мені вона все одно дуже підозріло.
4. Лобівії arachnacantha v. sulphurea R608 та arachnacantha v. torrecillasensis f. alba. Тут все просто. Я вирішила, що їм тіснувато там, де вони є. Пересадила в більші домівки, повідколупувала діточок, їх також потикала.
Було
Стало
5. Ну і дві зовсім-зовсім бідосі, які RIPнули від мого дбайливого догляду
Крайнція Гюльцова. Очікувано. Минулого літа зачепилася своїми крючечками за гардину, поки відчепляла відірвала кусок тіла ну і ось(.
Медіолобівія steinmannii var. christinae. Ну теж очікувано. Два роки тому розквітла і почала тихенько усихати. Як я над нею не билася. В минулому році теж встигла поквітнути. А в цьому вже зконала.
Дуже жаль. Квіти були дуже гарні.
Отредактировано (2023-06-01 13:05:09)
Ну гарнюня ж
Ух ти!
В веночках!
Гарне поєднання кольорів
Гарне поєднання кольорів
Дякую)
Отредактировано (2023-06-08 08:15:06)
Анончик, можно парочку вопросов?
просто фоточка про те, як я інколи фотографую кактуси. Ну як фотографую. Намагаюся)
А можна світлину жовтого кактуса? Цікава форма.
А можна світлину жовтого кактуса?
Да, тоже хотел попросить! С телефона показалось, что это ягоды на нем )
Анони, то не кактус, то кактусИ)
Тобто щеплений гімнокаліціум Міхановича на не пам'ятаю який кактус.
Коли рослина не зелена, без власного хлорофілу, вона не може дати корені і не виживає. Але ж вони такі різнокольорові і гарні) Тому для їх виживання народні розумники придумали безхлорофільні рослини прищепляти на хлорофільні. І маємо ось таке)
Наразі це єдине близьке фото жовтого гімна, бо я його віддала. Але в мене є щеплений гімн шоколадного кольору, я його показувала ось тут під катом
А ще є гімн Арлекін)
А, ні. Трохи збрехала) Ось знайшла світлину жовтого Міхановича зблизька) Це він вже перед від'їздом, старший на рік.
Отредактировано (2023-06-08 16:03:36)
просто фоточка про те, як я інколи фотографую кактуси. Ну як фотографую. Намагаюся)
Чорний кактус найкращий!
Чорний кактус найкращий!
О так
Сулькоребуція swobodae HS-27A білоколючкова. Квітне перший раз і одразу з козирів зайшла, з букетиком
Не пожрал хоть?!
Анон, твои кактусы шикарны! А литопсы у тебя есть? Или не твое?
Букетик!
Анон! А можешь рассказать о начале своего кактусного пути? Как тебя угораздило, с чего начиналось, считая первый большой кактус, и как ты выбираешь их сейчас?
Анони, то не кактус, то кактусИ)
Тобто щеплений гімнокаліціум Міхановича на не пам'ятаю який кактус.
Коли рослина не зелена, без власного хлорофілу, вона не може дати корені і не виживає. Але ж вони такі різнокольорові і гарні) Тому для їх виживання народні розумники придумали безхлорофільні рослини прищепляти на хлорофільні. І маємо ось таке)
І чого тільки люди не винайдуть! Не знала про таке