Вы не вошли.
Анончик!
▼Скрытый текст⬍
Ну невозможно ведь не волноваться за такую красоту! При том, что там все сплошняком в сети из иголок))
Боже, какая же красота этот цветок с алой серединкой! Почему-то мне кажется, что он напоминает какую-то звезду.
Почему-то мне кажется, что он напоминает какую-то звезду.
Так, щось схоже є, анончик.
Сьогодні в нас ситуація під назвою "Я в шокінейшн, шокінейшн в мені і ми обоє в ахуї©, або Бажайте обережно".
У минулому році я зайшла у місцевий магазин та купила ось таку цікавинку.
Точно неможливо було визначити, що це конкретно за вид, але зрозуміло, що близько до лобівій.
Цього року воно закрутило пуп'янок і я почала чекати. Треба сказати, що пуп'янок розвивався до чорта дивно, був лисим і не пухнастим, тобто не схожим на лобівійський. Тому кожного разу я приходила і питала: хто ти, блядь? Пуп'янок сидів на місці майже два місяці, зростаючи хіба шо по міліметру. Гугл вперто казав мені, шо це ехінопсис субденудата, та я не вірила, бо шо я, субденудату не бачіла, чи шо.
Фото для порівняння, де субденудата знизу.
Коротше, раптом, бувально за два дні пуп'янок вимахав в ось таку фігню
І я зрозуміла, що таки це ехінопсис, бо такий довгий квітконіс не може бути у лобівій і, навіть, у псевдолобівій.
А потім квітка розцвіла. Вночі
Так, вона дійсно рази в три більша, ніж сам кактус. Та, скоріше за все, це якась мутована форма субденудати. Так, колись я хотіла собі білий ехінопсис. Але ж, бляха, в мене вже є декілька.
Ого какой!
Анонче, это невероятная красотища!
Ого какой!
![]()
Анонче, это невероятная красотища!
Ще одне сонечко.
Астрофітум capricorne.
"Сapricorne", до речі, означає "козерогий")
Отредактировано (2023-07-19 17:05:12)
Анончик, только нашел тебя! Это прекрасное!
На самом деле так странно видеть крохотные кактусята и огромные цветоносы с не менее огромными цветами. Вот это воля к размножению! Хотел бы я побывать там, где все эти гимнокалициумы и лобивии и эхинопсисы живут в дикой природе, во время цветения. Это должно быть просто завораживающее зрелище! Мириады крохотных "солнц" на земле. У них же все цветы чем-то похожи на звезды в сияющих коронах.
Анончик, обожаю твой безблог И твоих кактусят!
Хотел бы я побывать там, где все эти гимнокалициумы и лобивии и эхинопсисы живут в дикой природе, во время цветения.
Тоді вже краще в ботанічні сади, де є кактусні теплиці, аноне. Бо в дикій природі маленькі види не завжди ростуть великими галявинами, а більше маленькими сім'ями, ще й хрін їх побачиш серед каміння)
Анончик, обожаю твой безблог И твоих кактусят!
▲ фокус-покус
Увааа, магия!
Твои цветы чудесные, анончик!
якщо хтось думає, шо то він з квіточкою, то нє.
Але-оп
Аааа! Що воно таке?!
Приходжу, а воно сидить
И смотрит
Та коник же звичайний)
Хіба вони не зелені? У нас тільки зелено-коричневі водяться, а цей якийсь сірий і величезний!
Вони всякі)
Нє, він маленький, завбільшки з пучку мізинця.
Какое котэ!!!
Анон, ты не ведьма?
Чого б це?
Во-первых, у кота очень ведьмино-кошачий вид.
Во-вторых, ты тут весь блог творишь какую-то чорную магию, в половине случаев ночью
Никогда раньше не видел такую маленькую пантеру
Во-вторых, ты тут весь блог творишь какую-то чорную магию, в половине случаев ночью
Анон!
Никогда раньше не видел такую маленькую пантеру
Ну всьо, піду скажу, хай сам собі смаколики добуває, якщо він тепер пантера
Трохи червоних першоцвіток одним постом
Лобівія aff. zecheri
Лобівія schieliana
Лобівія arachnacantha var. torrecillacensis
Ось тут
я показувала, як від опилення одних батьків насіялися та вирісли зовсім різні дітки. А сьогодні навпаки. Зовсім різні колекціонери-сіячі, різні батьки, а дивіться, як схожі)
Алое hybr. 5
та алое Рarvula hybridxSunrisexVVG1xPink Blush