Вы не вошли.
Мімімі
Мімімі
Ще й яке
З цією засмаглою жіночкою мені не щастило декілька років поспіль. Тільки-но вона збиралася квітнути, починався дощ. Просто як пороблено. Тому найкраща світлина, що у нас була до цього літа,
Аж цього року нарешті!
Лобівія arachnacantha f. nigra (orange flower)
Сортувала світлини і знайшла декілька, які до сих пір є доказом мого найбільшого охуївання у кактусо-житті.
Купила у місцевому магазині ось такого красеня гімнокаліціума.
Зима, ранок, полутемрява в магазині. Та й, чесно кажучі, мені в голову не прийшло тоді роздивлятися рослину на предмет чогось, окрім кліщів. Так от, схопила я кактус і побігла додому. Вдома вже почала мити-роздивлятись і шо?
Побачила ось таку пляму
Вдягла окуляри і, бляха, не повірила очам. Місце, де кактус був ушкоджений, закрасили зеленою фарбою. Тупо отією, що звичайні люди паркани фарбують.
Кактус, звісно, не вижив.
З тих пір, якщо на мене находить нестримне бажання купити рослину в магазині, я вдягаю окуляри, виношу рослину на максимальне світло і уважно-уважно на неї дивлюсь. Бо ну їх в дупу, тих хитрих продавців.
Місце, де кактус був ушкоджений, закрасили зеленою фарбою. Тупо отією, що звичайні люди паркани фарбують.
Етииииишкины мышки! Нифига себе "умники"! Кактус, конечно, жаль, но больше всего мне жаль тебя, анончик, жаль, ты этот кактус им в наглые рожи не кинул, я б не постеснялся.
Ну, річ не в стиданнях, аноне. Я люблю ескперементувати і мені було цікаво подивитись на цей випадок, що буде.
Є шось первинно-інстинктивне у тому, коли радієш цвітінню вже своїх, колись власноруч відсаджених діток. Два роки тому вони були маленькі пупирки майже без корінців, а цього літа квітнуть, треба ж таке)
Лобівія arachnacantha f. nigra
Лобівія hertrichiana f. binghamiana
Лобівія tiegeliana var. pusilla
Отредактировано (2023-07-06 06:03:39)
Біда перфекціоніста, який веде фотокаталог своїх рослин з підписами, а потім в один момент навколо відсаджені кактусо-дітки, грунт, горшики, брудні рученята, які фотають, та не підписують одразу. І маємо те, шо маємо. Цвітіння кактуса з розділу "інші невідомі товарищі"
Та добре, що лобівія з білими квітами у мене одного виду, тому 99,9% шо це лобівія arachnacantha v. torrecillasensis f. alba. Шо цікаво, відсаджена дітка розквітла раніше материнської рослини.
Місце, де кактус був ушкоджений, закрасили зеленою фарбою. Тупо отією, що звичайні люди паркани фарбують.
Кактус, звісно, не вижив.
Анон, а кактус скончался от интоксикации краской или от изначального повреждения? Мне кажется, просто от ранки он бы не помер, нужны отягчающие обстоятельства (болезнь в этой ране или вот краска)
І маємо те, шо маємо. Цвітіння кактуса з розділу "інші невідомі товарищі"
Не "хз чо", а sp.
Парочка дзижчаників за роботою)
То есть они сделают кактусовый мёд? Хочу такой.
Хочу такой.
Боюся, що доведеться обійтися тільки текілою, аноне. Але в неї можна додати багато цукру
Отредактировано (2023-07-10 10:35:22)
Як наречена
Извини, анон, эта цитата должна быть здесь:
Щось такэ зубасто
Бжчки я ж тепер думаю, шо у мене в дворі вночі робиться
Анончик, який хвилювався за пуп'янка телокактуса, якщо ти ще тут. Все іде за планом)
Анончик, який хвилювався за пуп'янка телокактуса, якщо ти ще тут. Все іде за планом)
▼Скрытый текст⬍
Я хвилювався! Дуже радий, що пуп'янок проліз через ці моторошні голки!
Я хвилювався!
Чи то час прийшов, чи то подіяли погрози віддати їх нафіг, але повільні астрики почали квітнути)
Астрофітум myriostigma var. strongylogonum quadro
Анон, а ты кактусы подкармливаешь?
Отредактировано (2023-07-17 13:09:44)
Анон, а ты кактусы подкармливаешь?
Так
Обалдеть, анончик, какую красоту ты выращивает, просто чудо