Вы не вошли.
Пишу переважно джен, поки написала 8 фанфіків за 2 місяці
Буду рада критиці і коментарям
Анонче, я учил украинский лет много назад но сейчас мало что связного могу сказать. Ты не будешь против комментариев на ру, или тебе будет приятнее мой кривой-косой украинский? Мне понравился твой блог)
Анонче, я учил украинский лет много назад но сейчас мало что связного могу сказать. Ты не будешь против комментариев на ру, или тебе будет приятнее мой кривой-косой украинский? Мне понравился твой блог)
Все одно)
Чому кава з корицею така популярна?
І чому в четвер
Ловлю себе на думці - коли мені було 5-8 років, я дивилася "Всі жінки відьми" з величезними очима: "вав, яке все страшне".
Потім я дивилася з фейспалмом на всі страшні моменти)
Лякає одне - практично місяць без тривоги........
Нарешті цей складний тиждень закінчився.
Хочу масаж спини, глибокий такий, щоб аж все заніміло
Спіймала себе на думці - ми не володіємо грошима, ми завжди один із численних тимчасових тримачів
Відчуваю, що здичавіла за місяці життя у провінційному маленькому містечку
Я лох - весь ранок трачу на те, щоб оформити велике замовлення, за котре не отримаю ні копійки...
Лякає одне - практично місяць без тривоги........
Договорилася...
Перевели годинник на зимовий час - вже майже годину на ногах
Випила кавусі з тістечком і нарешті опублікувала фанфік про дитячі та підліткові роки Гріндельвальда, над котрим билася вечорами останні 2 тижні.
Смішно, але начерк я писала з другого анонського акаунту у треді ФТ, а потім роздула маленький фанон на 150-200 слів до 19 частин максі .
Якщо хтось хоче почитати ці всі графоманства
https://t.me/fanficsdeclaudette
https://fanfic.com.ua/fanfic/%d0%bf%d0% … 2%d0%b0-5/
Буду рада будь-якій увазі
Недавно зрозуміла, що чим менще приділяєш уваги питанню, тим легше воно вирішується.
Аксіома.
В мене волосся без супер-дупер догляду просто і ненав'язливо відросло практично до талії
Чому кажуть, що якщо кудись влізе голова,то влізе і все тіло?
Логічніше ж міряти по сраці
Сьогодні перший день спадаючого місяця, відьмуськи
Хтось може порадити безрецептурні краплі для очей, котрі знімають спазми?
Троє загиблих з моїх країв за кілька днів .....
Коли родичі з'їбалися в Польщу, Італію, Швейцарію, Німеччину, США - я лишилася.
Бо бачу своє довгострокове життя тільки тут
Випила кавусі з тістечком і нарешті опублікувала фанфік про дитячі та підліткові роки Гріндельвальда, над котрим билася вечорами останні 2 тижні.
Згадала - писала в тг опис і пишу "один австрійський х.....і тут замість "хлопчик" ледь не написала "художник"))
Сьогодні їду вздовж вечірніх кладовищ - і ці свічки, так зворушливо
Постійне відчуття якоїсь тривожності
Я зненавиділа інстаграм. Тому що він став для мене розсадником показухи, котра вганяє мене в депресивний стан
Знов проспала чотирьохгодинну тривогу