Вы не вошли.
Страницы 1
Давайте одразу — у цьому безблозі не буде нічого нового чи цікавого. 
Буде ниття, повсякденне заїбало, звіти про спроби еволюціонувати. Хорошого гумору й цікавих кулсторі навряд чи не буде.
Мені потрібне місце, куди я без оглядки зможу зливати всяке зі своєї голови. Те, чим з якихось причин не можу поділитися з близькими чи не дуже близькими людьми — від аватарки. Довго ходив навколо цього розділу, майже зважився створити безбложик у чергову смугу «як же мене все заїбало», але стримався. Зараз, на холодну голову, наважуюсь. Хай хоча б тут буде звітність про зроблене й не зроблене.
Вжух, і починаю з нової сторінки, бо дивитися на старі занадто боляче, як інший і більш гарний всесвіт

Отредактировано (2026-01-27 17:45:22)
Довго не міг повернутися до безблога, але якось воно все meh і осья знову тут, все ще потрібно місце, куди я можу кричати про якусь фігню і не думати як про мене подумають ті, хто мене знають.
Мій найсолодший, найнжніший і найкращий кіт пішов від мене влітку, він прожив зі мною 20 років і це все ще болить. Я не був поруч, він пішов у ветклініці і це теж болить. Рак, дуже агресивний, дуже швидке згасання, ніякої реакції на хімію.
Досі думаю що я міг би бути кращим хазяїном і зробити ще щось, ну ви розумієте — смерть там відлякати, рак побороти, раніше помітити, більше зробити.
Я розумію, що не міг би, але не можу прийняти.
Але ось тепер я тут, з новим котом, якого я взяв в притулку десь 3 місяці тому, бо мені сказали "хочеш кота?"
і я відповів так.
Кіт малий рудий монстр, і я звичайно думав що я просто заведу кота і все але мені так не буде.
Кіт приїхав до мне в фургончику, в переносці, в яку він насцяв і насрав поки їхав, і яка з ним впала.
Окрім цього від нього просто неймовірно несло старим зоопарком, знаєте тим, де клітки у тварин були метр на метр. Тож довелося кота мити, бо це було неможливо.
Він був худеньким і дрібним для свого віку, 7 місяців, і вже на наступний день почав чихати, а око в нього за два дні перетворилося у кошмар.
Ми поїхали до ветлікарні, і два тижня лікували його від герпесу. Око ціло, кіт ціл, але ваги йому це не додало, бо він майже не їв через тимчасову втрату нюха.
Після цього я поїхав по роботі на тиждень, кіт трохи від'ївся, але коли я приїхав знов почав їсти менше і менше.
Я, наляканий і з флешбеками до мого старого кота-дідуся, який майже не їв наприкінці свого життя, повіз бідосю знов до лікарів. 1,8кг у кота у майже 8 місяців.
І тепер ми лікуємо FIP.
Лейкоза і ВІЧ в нього нема і на цьому дякую.
Тож тепер нам ще приблизно 3 мсяці щоденних поїздок до лікаря, в мене знов дира в кишені, але кіт зараз активна і прекрасна тварина, набрав трохи більше кілограма, іграє, стрибає, їсть за себе і за мене, кусає все до чого може дотягнутися.
Я закінчив ремонт у новій квартирі (не без пригод), але постійно відкладаю покупку меблів, бо постійно не на часі. Єдине що купив це холодильник та пралку. Взагалі себе здивував, я не те що навчився відкладати гроші, с всіма ціма пригодоньками їх постійно не вистачає, але нічо, справлюся.
Мої плани не дуже великі. Працювати (у нас стагнація і я тепер на крихітному проєкті єдиним спеціалістом і головою самому собі), спробувати нормально впрятгися в підробітку, бо гроші треба
Якось так.
Я все ще не еволюціонував, так
Я ж хотів понити?
Поною.
Якось дуже заїбався, морально наче якось нічо, але сил просто нема взагалі.
І не знаю де взяти
Отредактировано (2026-01-27 21:54:37)
Не люблю 121.
Я взагалі "тєрпіла", людина, яка може довго робити собі в куту щось, що треба, аби до мене не діставали. І тому не люблю коли мене питають що як.
Та ок в мене все, відчепиться!
Але сьогодні з начальством не те що посрався, а ніби прорвало. Від мене начальство хоче щоб я не просто сидів в куточку, а ще й показував в що я там граю, пропонував варіанти ігор і все таке, але сроків ніфіга.
І мені так щось образливо стало і я як розповів, що мені для активності взагалі не вистачає залученності до справ та фідбека, я не можу робити щось з ентузіазмом і отримувати за це нічого в плані фідбека, і якщо треба щось активно думати і все таке, то давайте мені на це час і можливості, а не просто приходьте з "а ось ми тут придумали роби а чого ти нічого нового не пропонуєш".
І при тому це не прям якась проблема продюсера, чи ще щось, це й моя задовбанність та пасивність, але ну блін, ну чи я сиджу в куті і роблю тихо, чи ви мене якось теж залучаєте.
Але наче порозумілися
Але знервований і чомусь плакати хочеться 
Мій екофлоу десь ще їде, поки сьогодні в нас сьогодні зранку не було електрики, ну і сьогодні вже не буде.
Відключив холодос, нічого з ним не стане.
А ось освітлення та інтернету то важливіше, хотів пограти та попрацювати, але але.
Взагалі якось стерлося відчуття вихідних. Наче нема що такого робити, але якось не те. Не так. Хочу просто включити комп і грати 100 годин чи нічого не робити і спати, але не можу.
Субота пройшла, наче і не було. Треба думати як зробити з цим щось, додати більше енергії собі.
З одного боку я розумію чому нічого в мене не виходить, звідки взяти дофамін, але з іншого живуть же люди інакше?
І ще зима, не люблю зиму
Хочу вже весну і переїхати.
...
Нанив, світло дали не по черзі, поломка якась була
Отредактировано (2026-01-31 21:46:44)
Дотягнув до дому екофлоу.
Думав спочатку викликати таксі, але тут йти хвилин 10...
Жадібний!
Тепер чекаю на вечірні включення щоб по максимуму зарядити і подивитися як там акум.
Якщо в е ок, то перетягну додаткову батарею на нього і буде в мене окремо на кухню, окремо на кімнату
Не відпочив
Наче нічого не зробив, і навіть не грав, а вже кінець неділі, і завтра знов працювати, ех.
Знов нанив електрику!
Заряджається потроху.
Отредактировано (2026-02-01 18:29:40)
https://www.instagram.com/reel/DUBIogbC … B3ZTdjYw==
Хотів понити що сил нема, нічого не хочеться, креативності взагалі не видно, і тут побачив це.
Сиджу, ржу, трохи плакати хочеться.
Ну типу так, але ж інші і правда все можуть!
Підозрюємо з лікаркою що у кота може бути ще і астма.
Та куди ж ще щось, ну котику.
Кхекає пару раз на місяць, не подобається, але до кінця лікування від фіп спостерігаємо.
Корм беззерновий, наповнювач тофу, ну звідки?
Колись мріяв з ним подорожувати, але що ж тепер.
Тепер ця морда освоїла стежку між диваном та батареєю. Ходить туди, обережно підіймається по боковинці дивана, бачить мене, обережно ховається назад. Бо лаюсь.
Одну свою улюблену зараз іграшку (старий чупа-чупс) носить туди і щось там її ганяє.
Взагалі він дуже любить щось носити в зубах
Хробачка на вудці, най-най улюбленішу іграшку, носить по хаті і навіть кладе зранку до мене в ліжко.
Втомився дуже. Хочу на ручки і літо, щоб тепло, сонце до вечора, пташки і ніякої війни.
Дивне відчуття коли з тобою спілкуються не просто як з дорослим (хто дорослий? Я?), а типу як з важливим дорослим.
Був у банку, треба оновити було документи, тож приїхав прям сам у головне відділення. Для віп клієнтів.
А я ніколи не відчував себе на віп, простенька куртка, нема макіяжу, нема айфона. Пані, моя особиста менеджера, чи як воно, виглядає "дорожче", ніж я.
І ось вона розмовляє, і відчувається не підлабузництво навіть, в ось це що я важний клієнт в вона тут для мене.
В мені не зручно. Не звик. Взагалі все ще я той самий маленький анон без грошей.
Знов був вилаяний начальством.
Не згоден що є за що, але все рівно неприємно.
Знов хочеться лягти і лежати.
Як і де взяти сили на все це?
Життя, роботу, підробіток, досуг?
Домовився з подружкою піти на вихідних в кіно. Чесно кажучи навіть не важливо що воно буде, хочу провести час з нею і щось поробити.
Отредактировано (2026-02-12 23:35:13)
Сиджу в новій квартирі, прийшов перевірити як що.
Десь місяць назад перевищив сюди крісло-мішок, і тепер це єдині меблі на яких можна сидіти. На кухні холоднувато, все в кахлях, навіть підлога, але це все можна виправити, батарею влітку велику покрутити, вікна спробувати більше загерметизучати, килимок постілити... Та й коли квартира буде жилою і буду готувати то стане тепло.
На вулиці тихо крапає, в будинку тихо, і мені так тут спокійно...
Якщо все піде добре, то до квітня переїду.
Треба, окрім купівлі меблів, буде зробити багато дрібних речей, але це вже коли буду тут жити. Ще чим мені ця квартира подобається так це тим, що вона трохи схожа по плануванню на мою квартиру дитинства, яка в окупації і в яку я навряче колись зможу повернутися.
І я більш за все люблю те, що тут є справжня маленька комора, оооо, як це круто, ховати усі ці речі, які зараз не потрібні, типу інструментів, новорічних іграшок та штучної ялинки не на балконі. Після усіх ціх років життя у крихітній однушці в мене буде простір, прям ліжко-ліжко, а не диван, та "зал"
Тут ще було два балкони, один переробили у додатковий простір для тоді ще спальні, але в мене це буде зал. Зроблю там місце для читання та місце для квітів
Всі вихідні пробігав.
У суботу було багато світла, тож я схопив ковдру, на яку один розбійник насцяв вночі, і поніс на нову квартиру, бо в цій моїй ковдра в малу пралку просто не влізла.
Як же зручно бачити скільки часу залишилося під час прання! Поки трохи поприбирав пралка відключилася і я спробував те, заради чого я купував цю розумну пралку — сушку!
Поставив, включив, зрозумів що скоріш за все не встигну до відключення хвилин на 10, але що робити.
Поки чекав на сушку купив маленьку поличку для взуття у меблевому поруч. Не ідеальну, але най буде.
Сушка встигла доробити, світло виключили коли вона вже охолоджувала барабан.
Ковдру витащив гарячу, трохи вологу, але не як після віджиму. Краса ж!
Неділю знов пробігав, все ще у пошуках ідеальної дешевої шафи для одягу+комода, не знайшов. Купив годинник на стіну в кухню та ще трохи всіляких штук для кухні та світлонезалежності, тепер в мене там є освітлення під шафками зверху, яке включається коли я заходжу на кухню. Дешево, дякуючи Аврорі, виглядає красиво, якщо не дивитися знизу на шафи, і працює без електрики на акумах.
Ходжу в ту квартиру і тільки і мрію як переїду.
Коту ще лікуватися майже місяць, у бідосі вся спина в ранках. І астма намічається.
За що йому це все, а? Всі кажуть що йому повезло зі мною, бо в мене є гроші і можливість його лікувати, але краще б йому повезло зі здоров'ям.
Давно не писав.
Втомився, і навіть не помітив як пройшли вихідні.
Думками я вже переїхав, і все більше часу проводжу в новій квартирі (там все нічого нема окрім старої кухні)
Отримав зарплату, і одразу ж пішов гуляти: замовити ліжко, стіл для роботи, матрац, мікрохвильову, мультипіч, крутий набір ножей і сьогодні притащив офісний стілець.
Хотів шикарути з усім, але подивився і обрав "шиканути" лише з матрацом, замовив дорогий і який підходить до моєї спини.
Стіл купив недорогий, хоч і з тих, у яких регулюється висота, але це знов для спини.
Купив доволі дешеве звичайне офісне крісло, і чудова пані додала мені знижку аж на 2к. Крісло виглядає просто, але якщо сидіти то зручніше за моє попередник супер-геймерське-за дофіга грошей, яке облізло за півроку
Мікрохвильовка проста, мультипіч покраще, купився на те як їх всюди розхвалюють.
Чайник є.
Тож дочекаюся матраца і буду потроху вже переїзжати, на ліжко чекати не буду, бо його місяць роблять.
Де як та на чому працювати в мене є, на матраці спати буде нормально, він високий, тож проблем не буде.
Треба буде ще оновити інтернет, але це вже на наступних вихідних.
І буду я щасливим з котом в великій і порожній квартирі)
Кіт, доречі, майже закінчив свій курс уколів, залишилось 3 дня та в останній день УЗІ
І все, і ура, я менше буду витрачати грошей!
Сподіваюся
Страницы 1