Вы не вошли.
Мы начинаем прием заявок на Тайного Санту 2026!
Давайте одразу — у цьому безблозі не буде нічого нового чи цікавого. 
Буде ниття, повсякденне заїбало, звіти про спроби еволюціонувати. Хорошого гумору й цікавих кулсторі навряд чи не буде.
Мені потрібне місце, куди я без оглядки зможу зливати всяке зі своєї голови. Те, чим з якихось причин не можу поділитися з близькими чи не дуже близькими людьми — від аватарки. Довго ходив навколо цього розділу, майже зважився створити безбложик у чергову смугу «як же мене все заїбало», але стримався. Зараз, на холодну голову, наважуюсь. Хай хоча б тут буде звітність про зроблене й не зроблене.
Вжух, і починаю з нової сторінки, бо дивитися на старі занадто боляче, як інший і більш гарний всесвіт

Отредактировано (2026-01-27 17:45:22)
Довго не міг повернутися до безблога, але якось воно все meh і осья знову тут, все ще потрібно місце, куди я можу кричати про якусь фігню і не думати як про мене подумають ті, хто мене знають.
Мій найсолодший, найнжніший і найкращий кіт пішов від мене влітку, він прожив зі мною 20 років і це все ще болить. Я не був поруч, він пішов у ветклініці і це теж болить. Рак, дуже агресивний, дуже швидке згасання, ніякої реакції на хімію.
Досі думаю що я міг би бути кращим хазяїном і зробити ще щось, ну ви розумієте — смерть там відлякати, рак побороти, раніше помітити, більше зробити.
Я розумію, що не міг би, але не можу прийняти.
Але ось тепер я тут, з новим котом, якого я взяв в притулку десь 3 місяці тому, бо мені сказали "хочеш кота?"
і я відповів так.
Кіт малий рудий монстр, і я звичайно думав що я просто заведу кота і все але мені так не буде.
Кіт приїхав до мне в фургончику, в переносці, в яку він насцяв і насрав поки їхав, і яка з ним впала.
Окрім цього від нього просто неймовірно несло старим зоопарком, знаєте тим, де клітки у тварин були метр на метр. Тож довелося кота мити, бо це було неможливо.
Він був худеньким і дрібним для свого віку, 7 місяців, і вже на наступний день почав чихати, а око в нього за два дні перетворилося у кошмар.
Ми поїхали до ветлікарні, і два тижня лікували його від герпесу. Око ціло, кіт ціл, але ваги йому це не додало, бо він майже не їв через тимчасову втрату нюха.
Після цього я поїхав по роботі на тиждень, кіт трохи від'ївся, але коли я приїхав знов почав їсти менше і менше.
Я, наляканий і з флешбеками до мого старого кота-дідуся, який майже не їв наприкінці свого життя, повіз бідосю знов до лікарів. 1,8кг у кота у майже 8 місяців.
І тепер ми лікуємо FIP.
Лейкоза і ВІЧ в нього нема і на цьому дякую.
Тож тепер нам ще приблизно 3 мсяці щоденних поїздок до лікаря, в мене знов дира в кишені, але кіт зараз активна і прекрасна тварина, набрав трохи більше кілограма, іграє, стрибає, їсть за себе і за мене, кусає все до чого може дотягнутися.
Я закінчив ремонт у новій квартирі (не без пригод), але постійно відкладаю покупку меблів, бо постійно не на часі. Єдине що купив це холодильник та пралку. Взагалі себе здивував, я не те що навчився відкладати гроші, с всіма ціма пригодоньками їх постійно не вистачає, але нічо, справлюся.
Мої плани не дуже великі. Працювати (у нас стагнація і я тепер на крихітному проєкті єдиним спеціалістом і головою самому собі), спробувати нормально впрятгися в підробітку, бо гроші треба
Якось так.
Я все ще не еволюціонував, так
Я ж хотів понити?
Поною.
Якось дуже заїбався, морально наче якось нічо, але сил просто нема взагалі.
І не знаю де взяти
Отредактировано (2026-01-27 21:54:37)
Не люблю 121.
Я взагалі "тєрпіла", людина, яка може довго робити собі в куту щось, що треба, аби до мене не діставали. І тому не люблю коли мене питають що як.
Та ок в мене все, відчепиться!
Але сьогодні з начальством не те що посрався, а ніби прорвало. Від мене начальство хоче щоб я не просто сидів в куточку, а ще й показував в що я там граю, пропонував варіанти ігор і все таке, але сроків ніфіга.
І мені так щось образливо стало і я як розповів, що мені для активності взагалі не вистачає залученності до справ та фідбека, я не можу робити щось з ентузіазмом і отримувати за це нічого в плані фідбека, і якщо треба щось активно думати і все таке, то давайте мені на це час і можливості, а не просто приходьте з "а ось ми тут придумали роби а чого ти нічого нового не пропонуєш".
І при тому це не прям якась проблема продюсера, чи ще щось, це й моя задовбанність та пасивність, але ну блін, ну чи я сиджу в куті і роблю тихо, чи ви мене якось теж залучаєте.
Але наче порозумілися
Але знервований і чомусь плакати хочеться 
Мій екофлоу десь ще їде, поки сьогодні в нас сьогодні зранку не було електрики, ну і сьогодні вже не буде.
Відключив холодос, нічого з ним не стане.
А ось освітлення та інтернету то важливіше, хотів пограти та попрацювати, але але.
Взагалі якось стерлося відчуття вихідних. Наче нема що такого робити, але якось не те. Не так. Хочу просто включити комп і грати 100 годин чи нічого не робити і спати, але не можу.
Субота пройшла, наче і не було. Треба думати як зробити з цим щось, додати більше енергії собі.
З одного боку я розумію чому нічого в мене не виходить, звідки взяти дофамін, але з іншого живуть же люди інакше?
І ще зима, не люблю зиму
Хочу вже весну і переїхати.
...
Нанив, світло дали не по черзі, поломка якась була
Отредактировано (2026-01-31 21:46:44)
Дотягнув до дому екофлоу.
Думав спочатку викликати таксі, але тут йти хвилин 10...
Жадібний!
Тепер чекаю на вечірні включення щоб по максимуму зарядити і подивитися як там акум.
Якщо в е ок, то перетягну додаткову батарею на нього і буде в мене окремо на кухню, окремо на кімнату
Не відпочив
Наче нічого не зробив, і навіть не грав, а вже кінець неділі, і завтра знов працювати, ех.
Знов нанив електрику!
Заряджається потроху.
Отредактировано (2026-02-01 18:29:40)
https://www.instagram.com/reel/DUBIogbC … B3ZTdjYw==
Хотів понити що сил нема, нічого не хочеться, креативності взагалі не видно, і тут побачив це.
Сиджу, ржу, трохи плакати хочеться.
Ну типу так, але ж інші і правда все можуть!
Підозрюємо з лікаркою що у кота може бути ще і астма.
Та куди ж ще щось, ну котику.
Кхекає пару раз на місяць, не подобається, але до кінця лікування від фіп спостерігаємо.
Корм беззерновий, наповнювач тофу, ну звідки?
Колись мріяв з ним подорожувати, але що ж тепер.
Тепер ця морда освоїла стежку між диваном та батареєю. Ходить туди, обережно підіймається по боковинці дивана, бачить мене, обережно ховається назад. Бо лаюсь.
Одну свою улюблену зараз іграшку (старий чупа-чупс) носить туди і щось там її ганяє.
Взагалі він дуже любить щось носити в зубах
Хробачка на вудці, най-най улюбленішу іграшку, носить по хаті і навіть кладе зранку до мене в ліжко.
Втомився дуже. Хочу на ручки і літо, щоб тепло, сонце до вечора, пташки і ніякої війни.
Дивне відчуття коли з тобою спілкуються не просто як з дорослим (хто дорослий? Я?), а типу як з важливим дорослим.
Був у банку, треба оновити було документи, тож приїхав прям сам у головне відділення. Для віп клієнтів.
А я ніколи не відчував себе на віп, простенька куртка, нема макіяжу, нема айфона. Пані, моя особиста менеджера, чи як воно, виглядає "дорожче", ніж я.
І ось вона розмовляє, і відчувається не підлабузництво навіть, в ось це що я важний клієнт в вона тут для мене.
В мені не зручно. Не звик. Взагалі все ще я той самий маленький анон без грошей.
Знов був вилаяний начальством.
Не згоден що є за що, але все рівно неприємно.
Знов хочеться лягти і лежати.
Як і де взяти сили на все це?
Життя, роботу, підробіток, досуг?
Домовився з подружкою піти на вихідних в кіно. Чесно кажучи навіть не важливо що воно буде, хочу провести час з нею і щось поробити.
Отредактировано (2026-02-12 23:35:13)
Сиджу в новій квартирі, прийшов перевірити як що.
Десь місяць назад перевищив сюди крісло-мішок, і тепер це єдині меблі на яких можна сидіти. На кухні холоднувато, все в кахлях, навіть підлога, але це все можна виправити, батарею влітку велику покрутити, вікна спробувати більше загерметизучати, килимок постілити... Та й коли квартира буде жилою і буду готувати то стане тепло.
На вулиці тихо крапає, в будинку тихо, і мені так тут спокійно...
Якщо все піде добре, то до квітня переїду.
Треба, окрім купівлі меблів, буде зробити багато дрібних речей, але це вже коли буду тут жити. Ще чим мені ця квартира подобається так це тим, що вона трохи схожа по плануванню на мою квартиру дитинства, яка в окупації і в яку я навряче колись зможу повернутися.
І я більш за все люблю те, що тут є справжня маленька комора, оооо, як це круто, ховати усі ці речі, які зараз не потрібні, типу інструментів, новорічних іграшок та штучної ялинки не на балконі. Після усіх ціх років життя у крихітній однушці в мене буде простір, прям ліжко-ліжко, а не диван, та "зал"
Тут ще було два балкони, один переробили у додатковий простір для тоді ще спальні, але в мене це буде зал. Зроблю там місце для читання та місце для квітів
Всі вихідні пробігав.
У суботу було багато світла, тож я схопив ковдру, на яку один розбійник насцяв вночі, і поніс на нову квартиру, бо в цій моїй ковдра в малу пралку просто не влізла.
Як же зручно бачити скільки часу залишилося під час прання! Поки трохи поприбирав пралка відключилася і я спробував те, заради чого я купував цю розумну пралку — сушку!
Поставив, включив, зрозумів що скоріш за все не встигну до відключення хвилин на 10, але що робити.
Поки чекав на сушку купив маленьку поличку для взуття у меблевому поруч. Не ідеальну, але най буде.
Сушка встигла доробити, світло виключили коли вона вже охолоджувала барабан.
Ковдру витащив гарячу, трохи вологу, але не як після віджиму. Краса ж!
Неділю знов пробігав, все ще у пошуках ідеальної дешевої шафи для одягу+комода, не знайшов. Купив годинник на стіну в кухню та ще трохи всіляких штук для кухні та світлонезалежності, тепер в мене там є освітлення під шафками зверху, яке включається коли я заходжу на кухню. Дешево, дякуючи Аврорі, виглядає красиво, якщо не дивитися знизу на шафи, і працює без електрики на акумах.
Ходжу в ту квартиру і тільки і мрію як переїду.
Коту ще лікуватися майже місяць, у бідосі вся спина в ранках. І астма намічається.
За що йому це все, а? Всі кажуть що йому повезло зі мною, бо в мене є гроші і можливість його лікувати, але краще б йому повезло зі здоров'ям.
Давно не писав.
Втомився, і навіть не помітив як пройшли вихідні.
Думками я вже переїхав, і все більше часу проводжу в новій квартирі (там все нічого нема окрім старої кухні)
Отримав зарплату, і одразу ж пішов гуляти: замовити ліжко, стіл для роботи, матрац, мікрохвильову, мультипіч, крутий набір ножей і сьогодні притащив офісний стілець.
Хотів шикарути з усім, але подивився і обрав "шиканути" лише з матрацом, замовив дорогий і який підходить до моєї спини.
Стіл купив недорогий, хоч і з тих, у яких регулюється висота, але це знов для спини.
Купив доволі дешеве звичайне офісне крісло, і чудова пані додала мені знижку аж на 2к. Крісло виглядає просто, але якщо сидіти то зручніше за моє попередник супер-геймерське-за дофіга грошей, яке облізло за півроку
Мікрохвильовка проста, мультипіч покраще, купився на те як їх всюди розхвалюють.
Чайник є.
Тож дочекаюся матраца і буду потроху вже переїзжати, на ліжко чекати не буду, бо його місяць роблять.
Де як та на чому працювати в мене є, на матраці спати буде нормально, він високий, тож проблем не буде.
Треба буде ще оновити інтернет, але це вже на наступних вихідних.
І буду я щасливим з котом в великій і порожній квартирі)
Кіт, доречі, майже закінчив свій курс уколів, залишилось 3 дня та в останній день УЗІ
І все, і ура, я менше буду витрачати грошей!
Сподіваюся
Сьогодні були на УЗІ, і коту вкололи останню дозу ліків від ФІП.
Сказали, що кіт майже ок по УЗІ, є деякі зміни нирок + трохи слизу у сечовому, але якщо не скаржиться, то спостерігаємо.
Рідини нема, запалення нема, лімфовузли ок.
Кастрація за три місяці, хай відпочине та почекаємо, щоб не було забагато стресу для организму.
Якщо так порахувати, то це збереже мені десь тисяч 15 гривень на місяць.
Це проста шафа і комод, доречі.
Чи котячий комплекс, причому не люкс.
Ціноутворення меблів та котячих меблів мене дуже дивує.
Отримав ще сьогодні матрац.
Тепер в моїй квартирі аж мастрац, незібраний стіл та стілець ну і кухня + велика техніка.
Обідього стола все ще нема, як і ліжка, як і всього іншого, але чесно кажучі я вже на низькому старті і думаю як переїхати на ціх вихідних.
Сьогодні ще нарешті дійшов та написав заяву на переоформлення рахунку по інтернету.
До цього мені казали що треба щоб відписалася попередня хазяйка квртири, на яку все було оформлено, але вона не хотіла підписувати і запропонувала підробити мені підпис.
Ну, я відклав, а сьогодні виявилося що можна просто додати фото документів про власність, плюнув, подав.
Треба буде поскладати свої найважливіші та найважкіши речі + комп, + квіти + може книги, викликати вантажівку з вантажниками і переїхати хоча б частково
Ух. Пережив невеликий потоп на кухні, тиждень релізу, понаднормову роботу, за яку мені обіцяли що я не буду працювати сьогодн х2 годин (напіздюнькали), робочий інтернет на новій хаті і майже щоденні снданки з аерогрилем.
Але я все ще на старій хахах
Чесно кажучі просто нема сил думати про те, щоб знайти коробки, скласти туди все, запаковати, найняти машину, перевезти все це на ншу квартиру...
Думав-думав та придумав що я достатньо йобнутий щоб частину речей перевезти в руках.
Відключень поки що нема, тож екофлоу можна буде перевезти пізнше і на звичайному таксі.
Поки що план такий:
Завтра до ранкової активност по роботі, в яку я вв'язався, перетащу системний блок маршруткою.
Далі, вже ввечорі, перетащу так само монітори, ще зроблю ходку пішки з ноутом та планшетом.
На неділю ранок залишуться ковдра з подушкою, кіт та його речі, екофлоу ііііііііі я буду вважати себе переїхавшим до понеділка.
Жесть.
Все ще дешевше, ніж замовляти машину.
Все ще зручніше, ніж розбиратися з замовленнями, я свій ліміт поки що закінчив на замовленні сантехнічних робіт двічи за ці два дні. Нєнєнє, я все.
Якби не активність по роботі, я б вже завтра переїхав, але вона зжере багато часу, і я маю бути з ноутом та планшетом десь поруч з розеткою та інтернетом.
Чи зранку аж дві ходки зробити та перенести все комп'ютерне???
Складно складно
Коротше, я переїхав.
Ще на вихідних, але щось був такий лінивий та зайнятий тим, що наводив лад, що нічого не писав.
переїхав за два дні, спочатку комп, потім кіт та екофлоу, обійшовся 4ма, здається, ходками на таксі.
Все ще дешевше за спеціальну машину.
В цій квартирі величезний мінус (станом на зараз) — дуууже товсті стіни.
Холодно що піздець. 16 градусів на кухні, десь 20-22 у моїй кімнаті, але ХОЛОДНО.
Я звик до спеки, можливості сидіти у трусах та футболці, а тут я мерзну, якщо не натягну свою ковдрохуді. Як я рад що купив її роки 4 назад! Зазвичай було занадто спекотно до неї, але осьо її зоряний час!
З коридора тягне холодне повітря, тому я повісив там підковдру, бо двері ж не зачинеш, котик же ж має ходити!
Може можна було б забрати до себе його лоток та їжу, але не дуже хочу.
А оскільки в мене стіл прям поруч з дверима, то тягне постійно
Сиджу і думаю над якимись конструкціями, які мені допоможуть утримати тепло, поки що дійшов до "купити розсувний карніз для ванної кімнати та термоштору, таку утеплену штуку, с сінтепоном. Чи вже нормальний карніз і просто влітку міняти штору на більш тонку, яка просто завадить бачити мене з коридора. Як завжди — всралося мені сьогодні, а гроші прийдуть на наступному тижні, тож чи купити дешевше чи чекати?
Звісно, чекати. Зробити нормальний карніз, щоб було не аби-як. Не змерзну я за ці дні, ну!
Одягнув худі — одразу стало спекотно.
Найкраще в квартирі — матрац та аерогриль)
Матрац — казка: він коштував мені як ліжко, і хоч ліжка ще нема, мені вистачає його. Спина майже перестала боліти. Ще нову подушку підберу, і ууу, і оооо!!!
А ще я купив собі вумну лампу на стелю , і тепер ставлю з мобілочкі різні кольори та підсвітку, красіва!
Кіт трохи дуріє та стає більш агресивним, але він підліток, і зараз я його тільки і знімаю з столів і не даю гризти руки, йому не подобається.
Ну і стрес від переїзда. Ще й співати почав, весна.
Але з цим треба буде щось робити, бо бісить.
Думав як переїду, то одразу почну в ігри грати за компом, але фіг там. Стілець більш зручний, але просто не хочеться. Сум сумний, в мене там стільки всього лежить!!
Квартира потроху прогрівається.
Ну, весна на вулиці теж відвойовує своє, тож це не дивно, але!
На вулиці поруч з будинком квітнуть абрикоси, ходити поруч це майже занурюватися в море цього запаху, все біло-рожеве, краса!
Сьогодні навіть відкривав вікно, там поки що нема сітки, тож кота закрив в іншій кімнаті, потім закрив свою і лише тоді відкрив вікно. Гарно так!
І не дивлячись на це в кімнаті зараз майже спекотно,+26
Кіт бешкетує, залізає на стіл з компом і сидить на системнику (і вже тричі виключав його)
Я сьогодні гуляв по району, і він непоганий. Гірше за мій попередній в плані магазинів, але непоганий.
Сьогодні навіть кіношкола подивився та попрацював.
Сподіваюся мій вітамін д, а точніше його відсутність, лікується
Наче нічого не робив, а втомився
А! Сушарка в пралці це магія!
Дістав сьогодні повністю сухі і гарячі речі, одягнув. Для сінтетіки працює офігено, а ось на уральне жамкає, особливо якщо забагато поклав
Отредактировано (2026-04-04 23:23:58)
Вчора ввечері подивився аж два фільми, і сьогодні один!
Ну, вважаю, що це перші кроки до "грати знов", може, потім дістануся до "читати знов".
Така хуйня, а. Бісить, хочу знов, як колись, нормально читати, грати, дивитися, вести бужо, а не це все.
Так ось, подивився:
Shelby Oaks
Фігня. Таке собі частково found footage: знов молоді шукачі паранормального пішли у якусь будівлю і зникли, і сестра однієї з них намагається шукати сестру та докопатися до того, що з ними трапилося.
Дуже дешево, не гівно, але нічого, що можна було б згадати на наступний день
The Beldham / The House at Hallow End
О! А ось це сподобалося. Молода мама-одиначка Харпер приїжджає з малюком до матері, де бачить, що там зараз живе, і ще молоду жінку Бетті, яку мати Харпер називає своєю помічницею.
Будинок старий, і в ньому Харпер постійно бачить жахливу відьму-ворону (сороку?), яка збирається з'їсти її маленьку доньку. Мати поводиться дивно, Бетті більш схожа не на помічницю матері, а наглядачем для самої Харпер. Харпер інколи марить, дитину в неї забирають, і лише наче тільки Бетті намагається допомогти.
Харпер хнаходить вирізки газет, в яких написано що в цьому будинку вже була смерть маленької дитини, а Бетті передає їй щоденник тієї жінки, яка втратила дитину, і Харпер намагається захистити свою дитину від відьми, яка вочевидь вбила ту, та розібратися що не так в цьому будинку.
Краще дивитися без спойлерів, є тріггер-ворнінг, але це і є спойлером.
Не те щоб схоже, але чомусь згадав інший жахастик, індійський, "Chhorii" , про вагітну жінку, чоловік якої відвозить її до занедбаного будиночка у селі, де живе дружина водія чоловіка, та залишає її там. Героїня доволі сучасна, інша жінка навпаки, поборниця старих традицій.
Героїня не має входити в одну частину цього будинку, схожого більше на глиняний сарай, і ходити самостійно у поля цукрової тростини навколо.
Героїня намагається звикнути до нового життя, але в якийсь момент бачить трьох дітей, які забігають у ту частину, в яку їй не можна. А коли все ж заходить туди — то не бачить жодної дитини.
Гарний жахастик, де під шарами жахів з привидами лежить символізм про жіноцтво, традиції, заборони, вагітність, навіть права та безправність жінок
Dust Bunny
Красіва.
Таке враження, що тут пробігав Дель Торо з Тарсемом Сінгхом.
Дуже красиво, офігезні кадри, офігезні декорації, багато цікавих деталей.
Мадс теж дуже красивий. Сігурні теж!
Сюжет не офігезний, але цікавий, але все ще програє, нажаль, візуалу.
Така собі казка про травму та її прийняття всередині дитини та монстрів-людей. Символізму достатньо, але нуууу, він не дуже претендує на щось.
Подивився з задоволенням. Зазвичай мені не дуже заходить "чоловік та маленька дівчинка". Я травмований Леоном і цим присмаком педо, але тут цього нема взагалі, і це неймовірно прекрасно.
не можу назвати це справжніми жахами, це таке поппурі жанрів
Шкодую, що не був на ньому у кіно
Аерогриль то щось страшне, довелося купити заморожені слойки з м'ясом з грибами, та солодкі з кремом.
Другий день готую і потроху жру.
Найкраща штука для мене лінивого, замаринував м'ясо — запік.
Порізав овочі та відкрив пакет замороженої порізав картоплю — запік, можна одразу з м'ясом.
Смачно!
...зробив на вечерю омлетик з помідором, сиром та беконом, виглядає як справжній з духовки зі скориночкою, цікаво що на смак
Апд:
Ну, треба було ще 5 хвилин потримати все ж таки, трохи вологий у середині. Може через багато сиру та помідори, але ну не ідеально.
Але боже як же легко і просто і стояти не треба
Отредактировано (2026-04-07 21:47:59)
Купив в Сільпо пасочку великодній паннетоне класового розриву за 500 чи щось таке гримнів. З лікерною начинкою, вся як не любить Твіттер.
Все, звичайні панетоне, які я купую на Паску, різко опустилися в рейтингу, ледь втримався щоб не втоптати половину.
Вчора ліг майже о другій, слухав якусь історію з реддіта, на пару годин, про жіночку, яка підозрювала що зведена сестра і її найкраща подруга займається сексом з її чоловіком, і що діти цієї "подруги" від нього.
Ух, не знаю, чи правда та історія, чи ні, але з неї вийшов непоганий фільм.
Втомився(
Нічого не робив знов (ну лише працював, готував, займався англійською та ходив, але це мало!), і втомився.
Як же бісить, я постійно без енергії, постійно хочу просто лежати і спати і жерти солодке і все.
Кожен день пхати себе на прогулянку, в душ, постійно тримати свою рутину, постійно слідкувати щоб не лягти і просто лежати.
Докупив ще пачку вітаміна Д, треба буде ще докупити магній.
І краще налагодити харчування, щоб це все засвоювалося.
Як взагалі я ще якось існував та повзав з таким рівнем? 
Мені, щоб на звичайний низький рівень хоч 20, треба скільки місяць-два пити постійно? А хочеться щоб було краще вже зараз
Отредактировано (2026-04-08 21:16:19)
В квартирі все ще холодно, і погода допомогає не дуже, дуже сильно чекаю на 25 градусів на вулиці
В моїй кімнаті майже непогано.
На цьому тижні я був молодець — у понеділок зранку гуляв, після їздив з вантажниками за меблями. А у вівторок бідося з кабанчика витратив 12 годин, але зібрав мені ліжко, шафу та комод, та приладив карніз, з ліжком було більш за все проблем, бо воно з поличками з одного боку, дивне
Але дуже зручно спати і класти речі, типу окулярів чи пігулок. І ще ліжко ну дуже подобається коту, він прям у захваті.
Сьогодні отримав штори, і вже повісив, поки що без тюля, але це все тимчасово. Ще поличку та якийсь комод для зберігання всього для малювання, і уууу я буду щасливим. І килим!
Наступна кухня, туди килими та стіл зі стільцями. Але вже з наступної зарплати
На вихідних маю доробити підробіток, точніше один великий шматок, та отримаю громшикі.
Чесно кажучи, дуже, ДУЖЕ втомився. Сьогодні прокинувся майже о третій через вибухи, посидів, заснув, прокинувся о шостій — кіт почав грати на ліжку.
Кіт вирішив влаштувати "як не срачка, то болячка", але болячка в нього вже була. Два дні поспіль прав усе, і навіть кота.
Змінив корм на той, що без гарбуза, тієї ж фірми, дав трохи ентеросгелю, і вуаля — в нас сьогодні вже все добре.
Думав чи вже не везти його до вета, але в нього була не прям діарея, і кіт весь час був максимально активний та жрав усе, що міг знайти.
Зараз сидить, скотиняка, з поличок ліжка скидує мої пігулки
Грати в ігри все ще не хочу, жах(
Вчора підробіток не робив. Треба сьогодні до вечора все встигнути зробити та здати, але як же не хочеться!
Я б повалявся у моєму новому ліжечку, а не все це.
Прокинувся від того, що кіт щось загрібає. Через те, що в нього інколи бувають проколи, я аж підскочив, але все добре: ця скотиняка просто відкривала шухляди під ліжком.
Відкрила, якщо що.
Попив кави, поїв запеченого омлета, послухав радіо, і осьо сиджу і замість рботи пишу сюди
Хотів зробити собі тиждень без витрат, але майже одразу зафейлив, бо треба було міняти наповнювач для туалету та корм коту на інший.
Потім докупав трохи продуктів та не втримався і купив м'якого блакитного аксолотля
Не втримався, а то в мене жодного м'якого аксолотля!
Але цей аксолотль був єдиною спонтанною покупкою "просто для радості" за тиждень. Це я так з ними борюся, ага.
Але смаколиків не купував, каву готував вдома. Я тепер живу прямо поруч з улюбленим сквером, тож просто виходжу туди зі своєю кавою та сиджу і дивлюся, що як. Вчора так дивився як пролітає шахед
Іншою великою (ви навіть не уявляєте, наскільки великою часом на зараз) покупкою стала покупка SSD. Вінді місця мало, фотошопу теж, всі страждають, я особливо. Тож завтра, скоріш за все, якщо сьогодні отримаю його, буду перевстановлювати вінду та все налаштовувати.
Може навіть у щось пограю!
Сьогодні треба буде ще скласти список того, що хочу купити з продуктів: молоко закінчилося, наприклад, овочі треба буде купити.
Добре, що в мене багатенько запасів продуктів вдома, сподіваюся, ще як мінімум тиждень зможу прожити на тому, що є, плюс те, що докуплю, бо в мене ціль хоч на цей місяць спробувати накопичити трохи грошей. Бісить, що витрачаю все в 0. І наче ж і купую щось не дуже зайве, але безліч йде на якусь фігню для "порадувати себе". А мені ще треба кухню дообставити та ще дві кімнати. Хоч би до осені закінчити все це. Хотів той Новий рік зустріти у новій квартирі, але дуже не вийшло. Буду сподіватися, що цього року вийде.
Перевстановив вінду, ніби прибрався в кімнаті. Поразкидав старі файли, вигружаю на ван драйв 300 гігов якихось файлів.
Вчора видаляв папку "завантажене" 18 чи щось таке року, побачив що там лижить ісошнік Морровінда
Якщо ще поразкладати все, що є, то в мене на дисках десь терабайт знайдеться під ігри. І ще десь 300 під файли і — майже 400 під вінду та все, що їй треба. Я просто у шоці як зара товстішає усе. Хром жере 10-15 гігабайтів на диску коли його запускаєш. Гугл драйв теж.
Фотошоп вже прямо каже, що для того щоб він робив як слід треба соточку вільного місця на диску.
Про моди на сімс я промовчу
Сьогодні був лінивий день: на вулиці дощ, тож я нікуди не виходив. Сиджу, перекладаю файли, валяюся поруч з котом на ліжечку.
Може, зараз допишу і вийду, але, чесно кажучи, не хочеться. Одягатися, бррррр
Нарешті доїв старі ньокі, їх треба було з'їсти як відкрив, десь пів року тому, але я щось відволікся, і все, довелося навіть на цю квартиру нести.
Відварив, підсмажив. Ну і згадав те, що робить будь-що набагато смачніше — соєвий соус та сир. Додав, перемішав, зжер, і вийшло навіть непогано.
Але взагалі б мені ще пару вихідних.
Валятися, спати, ще спати
Сил нема.
Сьогодні якись дуже пасивний день, не зробив нічого корисного, окрім чистки дисків
Бісить це постійне відчуття втоми, важкості, безсилля.
Я сьогодні...пограв!
У демку Neverway. Дивна штука. Має бути фермою, але виглядає як такий футуристичний сай-фай с темною темою експериментами над дітьми і всім таким. Депресивний, мрачний, не дуже зрозумілий
Ну, зякляття спало. Майже тиждень граю у Мас Ефект. Ух, як я за цим сумував! Не ідеальне "не хочу спати буду грати", але як добре, слів нема!
Люблю цей всесвіт, ці ігри, тож з одного боку нічого нового і мозку не забагато навантажень, з іншого я вже позабував як що.
Ще повернутися до малювання для себе, але це наступний етап
Прям відчуваю як потроху відпускає ця огидна апатія, коли тобі взагалі нічого не хочеться, як же я сумував за цим відчуттям задоволення і бажання чогось!
Майже не виходив цей тиждень на вулицю. В квартирі холодно, на вулиці холодно та дощ, тож я сиджу вдома. Працюю, граю, готую, їм, і так по колу.
Хочу тепло, і щоб сонечко, і літо, і не мерзнути.
Мені потрібні рецепти для аерогриля.
Вирішив експериментувати, купив порізаних ескалопів у упаковці іііі ніфіга не вийшло вкотре.
Ну не можу, не виходить в мене з ними.
Раніше смажив на пательні — сухі.
Як не робив, все одно як подошва, а їх в упаковці штук 8!
Спробував в аерогрилі — все одно з зубів доводиться викурювати, ууууу бісиииить.
Буду на наступному тижні курку мучати.
І на вихідних знов зроблю фаршировані печериці з сиром.
І курки куплю
Вже два тижня "економії" — майже не купував солодке (два мажора і оцю нову рожево білу шоколадку-батончик за тиждень), не купував
кави (оце реальне страждання), не купував фігні.
Не фігню купував, можна було б економніше, але що ж.
Сьогодні та вчора накупив трохи продуктів, але про м'ясо забув.
Треба буде принести велику каструлю та зробити на вихідних борщ на куриному бульоні
Ще трохи доекспериментувати з економією до зарплати і буде краще, і, сподіваюся, тепліше.
Хочу купити з наступної зарплати:
- стіл зі стільцями (найбільша покупка)
- килимки в кухню
- штуку, яка вакуумірує продукти
- кавоварку
- драбину, чи щось таке, завжди хотів, і не було куди поставити.
- тюль в кімнату
- якщо не потеплішає то якись радіатор
__ось тут я подивлюся скільки грошей в мене залишиться, і буду думати про наступні меблі____
(в мою кімнату все ще буде треба книжкову шафу, яка буде чимось типу ширми, тумбочку біля ліжка та великий комод чи щось таке для всієї канцелярії, а її в мене ДОФІГА.
І килим.)
До цього треба буде повиносити усі коробки з-під меблів, які не зможу ніяк перевикористувати