Вы не вошли.
Тема BJD holywarsoo-version
Cтарая тема про Amadiz
Краткий словарик терминов
Тумблер-группа для сбора информации об Амадиз-студио
Отзывы на ДоА
Отзывы на BJD-club
Общественное мнение бжд соо в цифрах
Так Жорка сам свой ответ убрал что лэ?
Чо, убрали?
vasilisa_bjd
Hello. I'm your disgruntled client whom you ignore. In the spring of last year, you sold me a defective doll, the shortcomings of which were revealed only now. Yes, you suggested that I return the money in exchange for a doll, but during this time I managed to get used to the doll and love it. I informed you that I agree to a partial refund, so that the price will match the quality. Then at least I will not feel cheated. But you ignore me. What does it mean?(((
evania_barb
Que trabalho incrível!
vasilisa_bjd
@amadiz_studio This is an impudent lie. That's just terrible. Most of what you wrote is a lie and you know it very well. Why do you do this while speaking about your good attitude and kindness?
Yes, I worked for you and you fully approved and admired my work. Every action has been agreed and approved by you. I had to work in very bad conditions, with bad materials, you forced me to hurry up and encouraged a bad quality, saying that it was acceptable, although I did not agree with that. But you were my boss and I did only what you said and worked with the materials that you provided, including worn things. Now you accuse me of the fact that things were of poor quality, it's very meanly.
You sold me this doll, assuring me that it is in perfect order, and I paid full price for it with a small "friendly" discount. The doll was painted and the flaws were not visible. This became noticeable only when the paint was lost. On the main Russian BJD resource, your wife Katya acknowledged that the doll was not of proper quality from the outset, and apologized. You suggested that I return the money in exchange for a doll only because you knew that I would not agree. I informed you that I am ready to accept the shortcomings for less money. Then I would not have any claims to quality, because the price would be appropriate. This option would be quite convenient for both of us, but you continue to reject it simply because of harmfulness. You also accuse me of what I have nothing to do with. The fact is that you sold me a defective doll at the price of the present and instead of solving the problem you are making a scandal. Good. I do not need money. Let it be on your conscience.
Явно. Между этими двумя постами точно было что-то наЖОРистое...
Кака заткнула Свету?
На доа там же
My Virginia was ordered in May, seems an awful long time ago.
Интересно, тут лухари-фирмА тоже будет ночь не спать, но с утра отсыпет фотонек "давно выполненных" заказов? Чай не рашен быдло голос подало, а любимый забугорный заказчик...
скрины переписки в инсте для истории. жаль, что ответик Жоржетки не успелось ((
Отредактировано (2018-02-24 19:10:42)
И тут забугорье тоже заволновалось... Давно пора.
"Здесь Паша Эмильевич, обладавший сверхъестественным чутьем, понял, что сейчас его будут бить, может быть, даже ногами." (с)
еще скажите, что вы там работаете.
Котян, иди на доа, там не смогут ничего удалить! И у людей возникнут вопросы!
Котян, иди на доа, там не смогут ничего удалить! И у людей возникнут вопросы!
кто хотел простыню Жоры - её скрин у Котяна в дневе
ссылку или скрин, плиз!
кто хотел простыню Жоры - её скрин у Котяна в дневе
Дык внеси же!
Скрины
А можно синопсис простыней тем, кто не очень в инглиш?
Со скриншотов даже в гугл не пихнешь.
А переведите кто-нибудь для не разумеющих по аглицки, пожалуйста!
Все аноны - хейтеры амадизов и друзья котяна. Охлол.
"Ты не клиент, ты год играл с куклой и не выёбывался, а теперь выполз со своими друзьями нашими хейтерами. Ты шил говнище, которое разваливалось, блабла, называл меня больным на голову"
И угрозы, мол не перестанешь пиздеть, я всем всё про тебя расскажу, что за говно тобою было сшито
Отредактировано (2018-02-24 19:28:26)
"Может мне потребовать у тебя возместить бабло за говновещи?"
Смешно. Учитывая, что клиенты не в кусе, что вещи, которые они купили за многаденег, оказывается, говно. Вот они рады будут!
Мне дальше лень читать, извините.
Отредактировано (2018-02-24 19:30:46)
Котян, зря ты не уточнил цену, за которую тебе загнали "фёрст дефектив долл"
Это всё цитаты из убранной жоржеткиной речи? Ай да Жоржетка, ай да сукин сын!
Жаль, что убрали, это было эпично.
Господи ты боже мой!
Публично признать что ты отправлял клиентам херовые вещи. Это пять! Жора ты прелесть!
*анон с коньком быстренько наполняет бокалы*
А тем временем на ДоА
@Ashemanu, @avrilpaeony, I saw my nickname on that video with casted dolls too, but still no shipping notice. Mine doll is fully paid on Aug 26. Hope all of us will have our dolls shipped very soon! I am a bit nervous, I see dolls that were paid later arrived to their owners...
Делаем ставки, господа, как скоро будут отправлены куклы зарубежным друзьям-заказчикам