Вы не вошли.
Эти тамары ходят парой, оттого тема у них общая.
Кэтрин Кинн (по паспорту Екатерина Дрибинская, ники Альвхильд, Эленхильд)
Оля Чигиринская (по паспорту Ольга Брилёва, укр. Брильова, ники Моррет, Кагеро, Olga, Запасной Аэродромчик, Бесполезное имя, Алва с мозгами)
Анон пишет:Из скриншота не следовало, что Антрекот разрывает с "Луной". Вот что мешало Чигиринской спросить об этом напрямик чуть позже, когда у Антрекота слишком часто не оказывалось времени на книгу?
Я маю на увазе, пакуль Антрекот сама не написала у жж пра Кантралера, Вольга рабила выгляд, што яны и дале пишуць.
Але ми продовжували писати. Без Антрекота, але тягнули воза. Поки було сил.
Анон пишет:Абрала тое, што не кампраментуе, але каб Антрекот вы абклали матюгами.
Перед Ольгой этот скриншот Антрекота компрометирует, перед большинством других людей - нет. Чтобы просчитать это, надо было только знать Ольгу. Апраксина её хорошо знала.
Бінго!
Тобто - бінго з поправкою на терапію, якої вона не зробила.
Зі скріншота слідувало, що Антрекот надає допомогу моїй супротивниці в дискусії у той час, як я користуюся лише власними знаннями.
Не, з яго выникала манера зневажаць за спиною, але размов их я памятаю, там няма дапамоги. Тольки лихасловье.
Аноне, вважаючи на теперішню політичну ситуацію, я б поставила на 2 з 3.
Тому i ситуацiя тепер така. Навiщо треба її робити ще гiрше за рахунок власного мозку?
Я рада, що тобі допомага. Мені - анітрохи.
Ти в Бога вiриш?
В тебе ж нема розумометру, щоб надати мені конкретні показники, так?
Але в мене є очi. Вiд Антрєкота до Тiккi - здається менi, це жахливе падiння смаку.
До того ж, я більше не впадаю перед людьми лише тому, що вони здаються мені розумнішими за мене.
Робити кумира з йобнутої дури iще гiрше. Вибачте, що я так про цього кумира. Але вiн, як i попереднi, теж пройде.
Але зараз не мовчиш, хотя тебе так само можуть послати у тому напрямку
Зараз менi вже байдуже.
Там було непряме, але явне свідоцтво, що Антрекот консультує Апраксіну.
Не, з яго выникала манера зневажаць за спиною, але размов их я памятаю, там няма дапамоги. Тольки лихасловье.
Было два скриншота. На одном осуждение за спиной, на другом помощь Апраксиной в дискуссии на Фантлабе.
Я маю на увазе, пакуль Антрекот сама не написала у жж пра Кантралера, Вольга рабила выгляд, што яны и дале пишуць.
Понятно. Да, согласен.
Тому i ситуацiя тепер така. Навiщо треба її робити ще гiрше за рахунок власного мозку?
Аноне, нарцисічний розлад особистості полягає в тому, що людина не здатна робити деякі речі, не здатна та й годі. Чекати від нарциса чесного самозвіту - такий само тупняк, як чекати від хворого на паркінсон. що він проведе крейдою пряму лінію.
Потрібні були роки терапії.
Ти в Бога вiриш?
Так. Але я не здатна на релігійні екстази та емоційну накачку, моя віра - це список твердих переконань. З тим самим результатом можна читати собі таблицю множення: теж неспростовні істини, ну то й що?
Але в мене є очi. Вiд Антрєкота до Тiккi - здається менi, це жахливе падiння смаку.
У мене помінялися пріорітети. Тепер я надаю перевагу не людям, знайомством з якими можна хизуватися, а людям, які чинять мені добро. Тіккі зробила мені добро, неодноразово, і ти цього не спростуєш.
Робити кумира з йобнутої дури iще гiрше. Вибачте, що я так про цього кумира.
Вибач, що я з тобою така відверта, але йобнутою дурою я радше назву тебе, ніж людину, з якою мене пов'язує багато хорошого. Навіть якби ти була золотою, від тебе я любові та поваги не бачила, а від Тіккі бачила, отже твої кволі спроби намовити на неї я пускаю вздовж статевого органу.
На одном осуждение за спиной, на другом помощь Апраксиной в дискуссии на Фантлабе.
Трэба яго пашукаць, але так спаць хочацца.
Там было ясна, што яны адзин адну добра разумеюць, гавораць на адной мове. Яны наогул вельми падобныя, нават нават на асобы.
Анон пишет:На одном осуждение за спиной, на другом помощь Апраксиной в дискуссии на Фантлабе.
Трэба яго пашукаць, але так спаць хочацца.
Схвалюю. Хто спить, той не грішить.
Аноне, нарцисічний розлад особистості полягає в тому, що людина не здатна робити деякі речі, не здатна та й годі.
Менi здається, того розладу в тебе немає. Вирок психіатра не є вирок.
Так. Але я не здатна на релігійні екстази та емоційну накачку, моя віра - це список твердих переконань. З тим самим результатом можна читати собі таблицю множення: теж неспростовні істини, ну то й що?
Усе в Його волi, в Його руках? Вiн обiцяв виконання праведних бажань? Вiн справедливiший за людей? Чи це не переконання? Тонка нитка, я це визнаю, але вона мене якось трима.
Тіккі зробила мені добро, неодноразово, і ти цього не спростуєш.
I не думаю спростувати. Антрєкот тобi теж робила добро.
Вибач, що я з тобою така відверта, але йобнутою дурою я радше назву тебе, ніж людину, з якою мене пов'язує багато хорошого. Навіть якби ти була золотою, від тебе я любові та поваги не бачила, а від Тіккі бачила, отже твої кволі спроби намовити на неї я пускаю вздовж статевого органу.
От бачиш (хоча ти й не знаєш, хто я i що ти вiд мене бачила у минулiм), вже є посил нахуй. А якщо тобi хтось сказав би десять рокiв тому, що дорогоцiнна i кохана Антрєкот лише використовує тебе, цей посил був би набагато громовiший. Отже люди й мовчали. Вонi i тепер мовчать, або залишають тебе, або пишуть тут, аноном.
Менi здається, того розладу в тебе немає. Вирок психіатра не є вирок.
Тепер його нема.
Тепер мені не потрібно чекати повсякчас чийогось схвалення, бо я не відчуваю себе так, наче без нього перестану існувати.
Дяка терапії (до речі, все було не так погано, щоб аж психіатра я потребувала, вистачило психолога).
Усе в Його волi, в Його руках? Вiн обiцяв виконання праведних бажань? Вiн справедливiший за людей? Чи це не переконання? Тонка нитка, я це визнаю, але вона мене якось трима.
Ну от і уяви, що дружиш з людиною, яка на регулярній основі тобі доводить, що твій бог - гівно на паличці. У тебе зранку кришталевий світний настрій, а по ньому хуяк ломакою.
I не думаю спростувати. Антрєкот тобi теж робила добро.
Так, але тепер не робить, то чого мені жити минулим?
От бачиш (хоча ти й не знаєш, хто я i що ти вiд мене бачила у минулiм)
Ніхто не заважає тобі писнути меня в приват ЖЖ або дайрів, так?
, вже є посил нахуй
Ні, є пояснення, що при виборі "кого послати нахуй, Тіккі чи невідомого анона" приз "нахуй" дістанеться анонові.
А якщо тобi хтось сказав би десять рокiв тому, що дорогоцiнна i кохана Антрєкот лише використовує тебе, цей посил був би набагато громовiший.
Може воно й так. Але воно й зараз неправда. Співпраця загалом була плідною для обох сторін, а те, що Анрекот слакала два роки, цього не перевішує.
Какая полезная терапия. Еще лет пять и Оля поймет, что аргумент "десять лет назад терпела, значит, и всю жизнь будет, а если перестала, то это из-за манипуляций" - это ахинея.
2ALL А про Диэр тема есть?
про Диэр тема есть?
Пока нет, но она же ничего интересного давно не делает. Можно только развести очередную археологию.
В какую тему не гляжу, везде лютые пронзания, и эта не имеет исключения.
Тоже интересует эта bice-l. Такой накал ненависти был, что и Фарнабаза легко переплюнет. Не тот ли это анон, что про трибуналы тут распинался?
Не тот ли это анон, что про трибуналы тут распинался?
А это разве был не Дима?
Бля, такую хорошую тему эта жирная баба загадила своим украинским так, что читать невозможно! Админы, выпилите ее мову, пусть идет на свои украинские холиварники и там чирикает. Здесь по-русски говорят.
А про Диэр тема есть?
Да она давно не жжот. На старом форуме поиском поищи, там обсуждалось в каких-то темах.
Какая полезная терапия. Еще лет пять и Оля поймет, что аргумент "десять лет назад терпела, значит, и всю жизнь будет, а если перестала, то это из-за манипуляций" - это ахинея.
Ти, мабуть, хотіло сказаи щось розумне, але тобі раптом забракло розуму.
Таке буває.
Бля, такую хорошую тему эта жирная баба загадила своим украинским так, что читать невозможно! Админы, выпилите ее мову, пусть идет на свои украинские холиварники и там чирикает. Здесь по-русски говорят.
Ти, мабуть, хотіло сказаи щось розумне, але тобі раптом забракло розуму.
Таке буває.
Чего-то хуево терапия помогает
Оля позорится на славу - все над ней ржут, а она юбочку задрала, жопку оголила и срет на глазах у почтенной публики. Ей так нужно наше внимание, что она согласна даже на это, лишь бы заметили.
Браво, Оля! Развлекай нас и дальше, клоун из тебя неплохой.
это разве был не Дима?
Получается тогда, что Дима начал хейтить Олю еще в 10 году? Хуйня какая-то.
Да ладно, Оля наговорила столько интересного и опровергающего ее прежних претензий, что спасибо ей.