Холиварофорум

Не все, что говорят на Холиварке — правда!

Вы не вошли.

#1 2014-01-03 11:44:33

Admin

Чигиринская и Кинн

Эти тамары ходят парой, оттого тема у них общая.

Кэтрин Кинн (по паспорту Екатерина Дрибинская, ники Альвхильд, Эленхильд)

Оля Чигиринская (по паспорту Ольга Брилёва, укр. Брильова, ники Моррет, Кагеро, Olga, Запасной Аэродромчик, Бесполезное имя, Алва с мозгами)

Коротко о сабжах
Оля, Катя, антислэш и лицемерие
Кинн и Старсворд (Starsword)
Оля, Катя и неправильные стихи
Оля, Катя и неправильные фанфики
Оля, Катя и ФБ Гамбург
Оля, Катя, педофилия на ФБ и скандал с блейками
Оля, Катя и спасюки-свиноволки (токсичный сбор на Сашу Мендель)
Кинн и хамство на Весконе-2019

#2801 2014-08-02 03:19:00

Анон

Re: Чигиринская и Кинн

Анон пишет:
Анон пишет:

Из скриншота не следовало, что Антрекот разрывает с "Луной". Вот что мешало Чигиринской спросить об этом напрямик чуть позже, когда у Антрекота слишком часто не оказывалось времени на книгу?

Я маю на увазе, пакуль Антрекот сама не написала у жж пра Кантралера, Вольга рабила выгляд, што яны и дале пишуць.

Але ми продовжували писати. Без Антрекота, але тягнули воза. Поки було сил.

#2802 2014-08-02 03:19:40

Анон

Анон пишет:
Анон пишет:

Абрала тое, што не кампраментуе, але каб Антрекот вы абклали матюгами.

Перед Ольгой этот скриншот Антрекота компрометирует, перед большинством других людей - нет. Чтобы просчитать это, надо было только знать Ольгу. Апраксина её хорошо знала.

Бінго!

#2803 2014-08-02 03:20:46

Анон

Тобто - бінго з поправкою на терапію, якої вона не зробила.

#2804 2014-08-02 03:22:26

Анон

Анон пишет:

Зі скріншота слідувало, що Антрекот надає допомогу моїй супротивниці в дискусії у той час, як я користуюся лише власними знаннями.

Не, з яго выникала манера зневажаць за спиною, але размов их я памятаю, там няма дапамоги. Тольки лихасловье.

#2805 2014-08-02 03:24:25

Анон

Анон пишет:

Аноне, вважаючи на теперішню політичну ситуацію, я б поставила на 2 з 3.

Тому i ситуацiя тепер така. Навiщо треба її робити ще гiрше за рахунок власного мозку?

Анон пишет:

Я рада, що тобі допомага. Мені - анітрохи.

Ти в Бога вiриш?

Анон пишет:

В тебе ж нема розумометру, щоб надати мені конкретні показники, так?

Але в мене є очi. Вiд Антрєкота до Тiккi - здається менi, це жахливе падiння смаку.

Анон пишет:

До того ж, я більше не впадаю перед людьми лише тому, що вони здаються мені розумнішими за мене.

Робити кумира з йобнутої дури iще гiрше. Вибачте, що я так про цього кумира. Але вiн, як i попереднi, теж пройде.

Анон пишет:

Але зараз не мовчиш, хотя тебе так само можуть послати у тому напрямку

Зараз менi вже байдуже.

#2806 2014-08-02 03:24:35

Анон

Там було непряме, але явне свідоцтво, що Антрекот консультує Апраксіну.

#2807 2014-08-02 03:29:41

Анон

Анон пишет:

Не, з яго выникала манера зневажаць за спиною, але размов их я памятаю, там няма дапамоги. Тольки лихасловье.

Было два скриншота. На одном осуждение за спиной, на другом помощь Апраксиной в дискуссии на Фантлабе.

Анон пишет:

Я маю на увазе, пакуль Антрекот сама не написала у жж пра Кантралера, Вольга рабила выгляд, што яны и дале пишуць.

Понятно. Да, согласен.

#2808 2014-08-02 03:34:01

Анон

Тому i ситуацiя тепер така. Навiщо треба її робити ще гiрше за рахунок власного мозку?

Аноне, нарцисічний розлад особистості полягає в тому, що людина не здатна робити деякі речі, не здатна та й годі. Чекати від нарциса чесного самозвіту - такий само тупняк, як чекати від хворого на паркінсон. що він проведе крейдою пряму лінію.
Потрібні були роки терапії.

Ти в Бога вiриш?

Так. Але я не здатна на релігійні екстази та емоційну накачку, моя віра - це список твердих переконань. З тим самим результатом можна читати собі таблицю множення: теж неспростовні істини, ну то й що?

Але в мене є очi. Вiд Антрєкота до Тiккi - здається менi, це жахливе падiння смаку.

У мене помінялися пріорітети. Тепер я надаю перевагу не людям, знайомством з якими можна хизуватися, а людям, які чинять мені добро. Тіккі зробила мені добро, неодноразово, і ти цього не спростуєш.

Робити кумира з йобнутої дури iще гiрше. Вибачте, що я так про цього кумира.

Вибач, що я з тобою така відверта, але йобнутою дурою я радше назву тебе, ніж людину, з якою мене пов'язує багато хорошого. Навіть якби ти була золотою, від тебе я любові та поваги не бачила, а від Тіккі бачила, отже твої кволі спроби намовити на неї я пускаю вздовж статевого органу.

#2809 2014-08-02 03:35:32

Анон

Анон пишет:

На одном осуждение за спиной, на другом помощь Апраксиной в дискуссии на Фантлабе.

Трэба яго пашукаць, але так спаць хочацца.  :please:
Там было ясна, што яны адзин адну добра разумеюць, гавораць на адной мове. Яны наогул вельми падобныя, нават нават на асобы.

#2810 2014-08-02 03:37:04

Анон

Анон пишет:
Анон пишет:

На одном осуждение за спиной, на другом помощь Апраксиной в дискуссии на Фантлабе.

Трэба яго пашукаць, але так спаць хочацца.  :please:

Схвалюю. Хто спить, той не грішить.

#2811 2014-08-02 03:51:10

Анон

Анон пишет:

Аноне, нарцисічний розлад особистості полягає в тому, що людина не здатна робити деякі речі, не здатна та й годі.

Менi здається, того розладу в тебе немає. Вирок психіатра не є вирок.

Анон пишет:

Так. Але я не здатна на релігійні екстази та емоційну накачку, моя віра - це список твердих переконань. З тим самим результатом можна читати собі таблицю множення: теж неспростовні істини, ну то й що?

Усе в Його волi, в Його руках? Вiн обiцяв виконання праведних бажань? Вiн справедливiший за людей? Чи це не переконання? Тонка нитка, я це визнаю, але вона мене якось трима.

Анон пишет:

Тіккі зробила мені добро, неодноразово, і ти цього не спростуєш.

I не думаю спростувати. Антрєкот тобi теж робила добро.

Анон пишет:

Вибач, що я з тобою така відверта, але йобнутою дурою я радше назву тебе, ніж людину, з якою мене пов'язує багато хорошого. Навіть якби ти була золотою, від тебе я любові та поваги не бачила, а від Тіккі бачила, отже твої кволі спроби намовити на неї я пускаю вздовж статевого органу.

От бачиш (хоча ти й не знаєш, хто я i що ти вiд мене бачила у минулiм), вже є посил нахуй. А якщо тобi хтось сказав би десять рокiв тому, що дорогоцiнна i кохана Антрєкот лише використовує тебе, цей посил був би набагато громовiший. Отже люди й мовчали. Вонi i тепер мовчать, або залишають тебе, або пишуть тут, аноном.

#2812 2014-08-02 09:22:29

Анон

Менi здається, того розладу в тебе немає. Вирок психіатра не є вирок.

Тепер його нема.
Тепер мені не потрібно чекати повсякчас чийогось схвалення, бо я не відчуваю себе так, наче без нього перестану існувати.
Дяка терапії (до речі, все було не так погано, щоб аж психіатра я потребувала, вистачило психолога).

Усе в Його волi, в Його руках? Вiн обiцяв виконання праведних бажань? Вiн справедливiший за людей? Чи це не переконання? Тонка нитка, я це визнаю, але вона мене якось трима.

Ну от і уяви, що дружиш з людиною, яка на регулярній основі тобі доводить, що твій бог - гівно на паличці. У тебе зранку кришталевий світний настрій, а по ньому хуяк ломакою.

I не думаю спростувати. Антрєкот тобi теж робила добро.

Так, але тепер не робить, то чого мені жити минулим?

От бачиш (хоча ти й не знаєш, хто я i що ти вiд мене бачила у минулiм)

Ніхто не заважає тобі писнути меня в приват ЖЖ або дайрів, так?

, вже є посил нахуй

Ні, є пояснення, що при виборі "кого послати нахуй, Тіккі чи невідомого анона" приз "нахуй" дістанеться анонові.

А якщо тобi хтось сказав би десять рокiв тому, що дорогоцiнна i кохана Антрєкот лише використовує тебе, цей посил був би набагато громовiший.

Може воно й так. Але воно й зараз неправда. Співпраця загалом була плідною для обох сторін, а те, що Анрекот слакала два роки, цього не перевішує.

#2813 2014-08-02 09:50:36

Анон

Какая полезная терапия. Еще лет пять и Оля поймет, что аргумент "десять лет назад терпела, значит, и всю жизнь будет, а если перестала, то это из-за манипуляций" - это ахинея.

#2814 2014-08-02 10:10:23

Анон

2ALL А про Диэр тема есть?

#2815 2014-08-02 10:32:58

Анон

Анон пишет:

про Диэр тема есть?

Пока нет, но она же ничего интересного давно не делает. Можно только развести очередную археологию.

В какую тему не гляжу, везде лютые пронзания, и эта не имеет исключения.  =)

#2816 2014-08-02 10:50:40

Анон

Тоже интересует эта bice-l. Такой накал ненависти был, что и Фарнабаза легко переплюнет. Не тот ли это анон, что про трибуналы тут распинался?

#2817 2014-08-02 11:04:35

Анон

Анон пишет:

Не тот ли это анон, что про трибуналы тут распинался?

А это разве был не Дима?

#2818 2014-08-02 11:21:17

Анон

Бля, такую хорошую тему эта жирная баба загадила своим украинским так, что читать невозможно! Админы, выпилите ее мову, пусть идет на свои украинские холиварники и там чирикает. Здесь по-русски говорят.

#2819 2014-08-02 11:25:16

Анон

Анон пишет:

А про Диэр тема есть?

Да она давно не жжот. На старом форуме поиском поищи, там обсуждалось в каких-то темах.

#2820 2014-08-02 11:37:28

Анон

Анон пишет:

Какая полезная терапия. Еще лет пять и Оля поймет, что аргумент "десять лет назад терпела, значит, и всю жизнь будет, а если перестала, то это из-за манипуляций" - это ахинея.

Ти, мабуть, хотіло сказаи щось розумне, але тобі раптом забракло розуму.
Таке буває.

#2821 2014-08-02 11:39:04

Анон

Анон пишет:

Бля, такую хорошую тему эта жирная баба загадила своим украинским так, что читать невозможно! Админы, выпилите ее мову, пусть идет на свои украинские холиварники и там чирикает. Здесь по-русски говорят.

good-good-let-the-butthurt-flow-through-you.jpg

#2822 2014-08-02 11:45:35

Анон

Анон пишет:

Ти, мабуть, хотіло сказаи щось розумне, але тобі раптом забракло розуму.
Таке буває.

Чего-то хуево терапия помогает  ;D

#2823 2014-08-02 11:47:23

Анон

Оля позорится на славу - все над ней ржут, а она юбочку задрала, жопку оголила и срет на глазах у почтенной публики. Ей так нужно наше внимание, что она согласна даже на это, лишь бы заметили.

Браво, Оля! Развлекай нас и дальше, клоун из тебя неплохой.

#2824 2014-08-02 11:47:25

Анон

Анон пишет:

это разве был не Дима?

Получается тогда, что Дима начал хейтить Олю еще в 10 году? Хуйня какая-то.

#2825 2014-08-02 11:49:03

Анон

Да ладно, Оля наговорила столько интересного и опровергающего ее прежних претензий, что спасибо ей.

Подвал форума

Основано на FluxBB, с модификациями Visman
Доработано специально для Холиварофорума