Вы не вошли.
Эти тамары ходят парой, оттого тема у них общая.
Кэтрин Кинн (по паспорту Екатерина Дрибинская, ники Альвхильд, Эленхильд)
Оля Чигиринская (по паспорту Ольга Брилёва, укр. Брильова, ники Моррет, Кагеро, Olga, Запасной Аэродромчик, Бесполезное имя, Алва с мозгами)
Тёрки с новыми френдами за старые отношения с Антрекотом. Из-за батхерта и интереса к стихам.
Это пи-ар что ли был?
Скільки я бачу, вона не бігає за гамбургером по усіх усюдах. В своїм журналі висловлюється - ну то не є сталкерством.
То й Лапочка теж висловлюється про Антрєкота в своєму журналі та на форумi, який відвідувала задовго до їхньої сварки.
Претензія трохи дурнувата, бо світогляд є первісним. Не можна спершу сприйняти дійсність, а потім добрати до неї належні очі. Маєш справуватися тими, які є.
Світогляд можна постійно виправляти, порівнюючи його з дійсністю. Чигиринська вже змiнила декілька світоглядiв, але ж вона якось сприймала дійсність мiж ними. Доречi, вона її досі не прийняла, кожен раз обирає якусь приємну собi брехню, то й не дивовижно, що цю брехню кожен раз хтось руйнує.
До речі, сумніваюся, що "ніхто не руйнує". Зазвичай бажаючих удосталь, але не всія щось вдається. І, звичайно, фігура авторитету може тут більше, ніж скийсь хрін з бугра.
То не треба робить собi ту фігуру iз пересiчної харизматичної тьотi. Тодi це була Антрекот, теперь якась Тiккi. Все знову погано скiнчиться.
Аноне, даруй, але хто ти є, щоб це засвідчувати?
Колишнiй читач декiлькох ЖЖ та Удєлу. Тє, про що ти пишеш, було очевидно iще тодi.
Анон пишет:Результат: Апраксіна цілком заволоділа часом та увагою Анрекота.
Профіт.В чем ее профит, это же вы не раз высказывались, что вам мало, а не Апраксина?
Аноне, якщо людина мовчить, це аж ніяк не значить, що вона задоволена.
PS
Аноне, даруй, але хто ти є, щоб це засвідчувати?
Я про це:
Бо коли я невідступно дивилася їй в рота, вона дуже спокійно ставилася до моїх вихилясів.
Так.
і. Я їй просто написала, що така повдінка ніяк не вкладається в те, що я звикла називати дружбою
А как это укладывается в ваши собственные множественные посты и комментарии о разрыве, предательстве, сюрпризе?
То й Лапочка теж висловлюється про Антрєкота в своєму журналі та на форумi, який відвідувала задовго до їхньої сварки.
Поки не пхається до мене, мені байдуже.
Світогляд можна постійно виправляти, порівнюючи його з дійсністю.
Дійсність утворюється світоглядом. Людина безсила всотувати всі факти "як є", вона мимохіть редагує потік інформації.
Чигиринська вже змiнила декілька світоглядiв, але ж вона якось сприймала дійсність мiж ними.
Твоя спроба спілкуватися у третій особі трохи недоречна.
Доречi, вона її досі не прийняла, кожен раз обирає якусь приємну собi брехню, то й не дивовижно, що цю брехню кожен раз хтось руйнує.
Ой, ти такий весь закоханий у неприємну тобі правду, щас повірю, аж бігом.
То не треба робить собi ту фігуру iз пересiчної харизматичної тьотi.
Ти зупинися на чомусь одному - або пересічної, або харизматичної.
Тодi це була Антрекот, теперь якась Тiккi. Все знову погано скiнчиться.
Тіккі не "якась", а талановита співачка та поетка.
Колишнiй читач декiлькох ЖЖ та Удєлу. Тє, про що ти пишеш, було очевидно iще тодi.
Що ж ти тоді мовчав?
Анон пишет:і. Я їй просто написала, що така повдінка ніяк не вкладається в те, що я звикла називати дружбою
А как это укладывается в ваши собственные множественные посты и комментарии о разрыве, предательстве, сюрпризе?
Якщо ти співставиш дати, ти побачиш, що трохи часу минуло між тією ситуацією та розривом. Протягом того часу дещо трапилося.
З 2009 року Антрекот для "Місяця" написала пшик. І було дуже неприємно за два роки по тому дізнатися, що для нас у неї настрою та сил бракує, а для Апраксіної завжди будь ласка. Особливо неприємно через те, що якби вона скажала "звиняйте, я квит", ми не втратили б стільки часу. А так у нас був співавтор, який два роки ні кував ні молов. І раптом сюрприз! - для інших він і кував, і молов.
Все-таки непонятно, при чем тут Могултай и Фарнабаз. А еще почему скринов только два? Неужели это все, что можно было найти? Там же хрень какая-то, ничего плохого не говорящая об Антрекоте.
Все-таки непонятно, при чем тут Могултай и Фарнабаз. А еще почему скринов только два? Неужели это все, что можно было найти? Там же хрень какая-то, ничего плохого не говорящая об Антрекоте.
Саме це остаточно переконує мене в тому, що ніхто пошту Апраксіної не ламав, а вона сама вибрала шматок для скріншота, який начебто не компрометує Анрекота (даруйте, в моїх очах все ж таки компрометує, я б у житті того не зробила). Будь-який інший "доброжилатіль" вибрав би найбільш смердючі шматки.
@Чигиринська, пожалуйста, сопровождайте свои посты на украинском переводом их на русский. Здесь не все знают ваш родной язык.
що трохи часу минуло між тією ситуацією та розривом. Протягом того часу дещо трапилося.
Я про это и спрашиваю, ничего, что по-русски? :timid :Або магу и на беларускай мове адказваць.
Сами же говорите, что дружба кончилась.
. І було дуже неприємно за два роки по тому дізнатися, що для нас у неї настрою та сил бракує, а для Апраксіної завжди будь ласка.
Так, может быть, она просто устала или проект разонравился?
Дійсність утворюється світоглядом. Людина безсила всотувати всі факти "як є", вона мимохіть редагує потік інформації.
Але ж не кожна людина редагує його на 180°, як Чигиринська, коли дійсність їй не подобається.
Ой, ти такий весь закоханий у неприємну тобі правду, щас повірю, аж бігом.
Я вiд цiєї правди депресую, але ж якось не брешу собi кожного ранку. Хоч и бажаю iнколи брехнi. Молитися дуже допомага.
Ти зупинися на чомусь одному - або пересічної, або харизматичної.
Харизматичних людей багато.
Тіккі не "якась", а талановита співачка та поетка.
Та й Антрекот талановита. Талановитiша за Тiккi й набагато розумнiша.
Що ж ти тоді мовчав?
Бо слова б не дали нiчого, окрiм посилу мене нахуй, а я цього не бажав.
@Чигиринська, пожалуйста, сопровождайте свои посты на украинском переводом их на русский. Здесь не все знают ваш родной язык.
Саме це заважає деяким тутешнім йолопам мене мавпувати, отже - ні.
Користуйтеся гугл-транслейтом.
а вона сама вибрала шматок для скріншота, який начебто не компрометує Анрекота (даруйте, в моїх очах все ж таки компрометує, я б у житті того не зробила)
Це був насправді сильний хід, вона лише одного не врахувала: терапії. Вона думала, що я діятиму так само імпульсивно, як завжди, обкладу Антрекота матюками, одназу порву з нею.
Где здесь смайлик, бьющийся башкой об стену?
Что-то это не крутая интрига, а какой-то вынос мозга. Моего, в том числе.
Я про это и спрашиваю, ничего, что по-русски? :timid :Або магу и на беларускай мове адказваць.
![]()
Сами же говорите, что дружба кончилась.
Ви ж не чекаєте від мене докладного звіту про те, що в моєму приватному житті відбувалося, так?
(проти білоруськї ничого не маю, що важче мавпам, то краще)
Так, может быть, она просто устала или проект разонравился?
Для таких випадків є гарна опція "написати все чесно".
От цього року мене запросили в один літературний проект. Було цікаво, але незабаром я зрозуміла, шо сил бракує. Ну то я чесно написала людям, що не можу. Розійшлися без претензій, зберегли прекрасні стосунки.
Що заважало Антрекотові не парити нам мозки?
Что-то это не крутая интрига, а какой-то вынос мозга. Моего, в том числе.
Не пригадую моменту, коли я обіцяла вам круту інтригу.
Що заважало Антрекотові не парити нам мозки?
Напэуна, тое ж, што и вам два гады перашкаджала прызнаць, што Антрекот канчаткова разарвала не асабиста з вами, а з Месяцам. Нязручна было, няемка.
Что-то это не крутая интрига, а какой-то вынос мозга.
Интрига была хорошая, отрывок для скриншота выбран правильно - то, что на взгляд релевантной для Апраксиной группы не компрометирует Антрекота, совсем мало компрометирует саму Апраксину, но Чигиринскую должно было вывести из себя. Не сработало потому, что Чигиринской очень не хотелось лишиться Антрекота, и она обуздала свой гнев, ИМХО. Или просто неудачный для Апраксиной редкий момент, когда у Чигиринской было мирное настроение.
Напэуна, тое ж, што и вам два гады перашкаджала прызнаць, што Антрекот канчаткова разарвала не асабиста з вами, а з Месяцам.
Из скриншота не следовало, что Антрекот разрывает с "Луной". Вот что мешало Чигиринской спросить об этом напрямик чуть позже, когда у Антрекота слишком часто не оказывалось времени на книгу?
Але ж не кожна людина редагує його на 180°, як Чигиринська, коли дійсність їй не подобається.
Аноне, вважаючи на теперішню політичну ситуацію, я б поставила на 2 з 3.
Я вiд цiєї правди депресую, але ж якось не брешу собi кожного ранку. Хоч и бажаю iнколи брехнi. Молитися дуже допомага.
Я рада, що тобі допомага. Мені - анітрохи.
Харизматичних людей багато.
Пересічних значно більше.
І коли я піля терапіх почала з ними спілкуватися, то побачила, що вони нерідко приємніші за харизматичних.
Та й Антрекот талановита. Талановитiша за Тiккi й набагато розумнiша.
В тебе ж нема розумометру, щоб надати мені конкретні показники, так?
До того ж, я більше не впадаю перед людьми лише тому, що вони здаються мені розумнішими за мене. Повторюю: мені більше не треба ідеальної мами.
Бо слова б не дали нiчого, окрiм посилу мене нахуй, а я цього не бажав.
Але зараз не мовчиш, хотя тебе так само можуть послати у тому напрямку
Не пригадую моменту, коли я обіцяла вам круту інтригу.
Вы проста выкладаеце супярэчлива. Абрала тое, што не кампраментуе, але каб Антрекот вы абклали матюгами. Што ж, яна яшчэ и думки вашия чытае?
Анон пишет:Напэуна, тое ж, што и вам два гады перашкаджала прызнаць, што Антрекот канчаткова разарвала не асабиста з вами, а з Месяцам.
Из скриншота не следовало, что Антрекот разрывает с "Луной". Вот что мешало Чигиринской спросить об этом напрямик чуть позже, когда у Антрекота слишком часто не оказывалось времени на книгу?
Аж ніяк це зі скріншота не слідує. Зі скріншота слідувало, що Антрекот надає допомогу моїй супротивниці в дискусії у той час, як я користуюся лише власними знаннями. Це було неприємно. Та й по всьому.
Абрала тое, што не кампраментуе, але каб Антрекот вы абклали матюгами.
Перед Ольгой этот скриншот Антрекота компрометирует, перед большинством других людей - нет. Чтобы просчитать это, надо было только знать Ольгу. Апраксина её хорошо знала.
Я маю на увазе, пакуль Антрекот сама не написала у жж пра Кантралера, Вольга рабила выгляд, што яны и дале пишуць.
Анон пишет:Не пригадую моменту, коли я обіцяла вам круту інтригу.
Вы проста выкладаеце супярэчлива. Абрала тое, што не кампраментуе, але каб Антрекот вы абклали матюгами. Што ж, яна яшчэ и думки вашия чытае?
Поміркуйте трохи. Вона мала рахуватися з можливістю, що я оприлюдню той скріншот. А мені для матюгів вистачило б самого факту допомоги супротивникові в дискусії. Отже, нічого дошкульного для Антрекота, але страшенно ущипливе для мене. Профіт.