Холиварофорум

Не все, что говорят на Холиварке — правда!

Вы не вошли.

#201 2025-10-09 20:11:48

Анон

Re: щоденник [українська]

читаю книгу про історію поп музики, в ротації багато альбомів з 50х зараз

омг, ось це я розумію монокультура була. мені здається, що люди, які на цьому виросли, реально як прибульці. я не розумію як людина може слухати тупо один і той самий бугі ритм роками, аааа

#202 2025-10-09 20:58:34

Анон

подзвонив брат і ми з ним говорили 19 хвилин

ми з ним ніколи не розмовляємо, ніколи не ділимося нічим, так дивно, наче з незнайомцем говорила

#203 2025-10-11 09:00:36

Анон

з цілої гори парфумів, які я назбирала за ці роки, єдиний парфум, який він щиро впізнає і любить — a whiff of waffle cone imaginary authors  :lol: я прям уявляю, як я це в стилі треш роментазі описую

#204 2025-10-11 23:04:20

Анон

омг в світі існує нормальний словацький поп  :panic2:

https://www.youtube.com/watch?v=Pn6ey6HOkP4

#205 2025-10-13 09:50:13

Анон

ммм, binge о першій ночі перед робочим днем після відпустки?  :think: цікаво, цікаво

#206 2025-10-14 21:30:27

Анон

1) на день народження мами снилося, що вона померла

2) дзвоню сьогодні їй і намагаюся придумати якусь причину не вмикати камеру, як завжди, але думаю, що мені потрібно намагатися бути більше емоційно доступною і відкритою для неї, дзвонити частіше, показувати чвоє
життя. думаю-думаю, і на превʼю бачу сліди прищів і в цілому поганий стан шкіри. думаю, блін, треба якось світло поставити так, щоб вона не помітила

вмикаю камеру
говоримо
«знаєш, я останнім часом перестала їсти цукор і в мене от прищі пройшли. тобі тоже треба попробувати»

:fuuu:

#207 2025-10-14 23:23:17

Анон

Chat-GPT-Image-14-2025-21-39-58.png

#208 2025-10-15 11:39:55

Анон

Анон пишет:

Chat-GPT-Image-14-2025-21-39-58.png

це флешмоб якийсь? дякую, анон

кожну презентацію на всю компанію я збираю список наших партнерів і клієнтів, і перевіряю, наскільки всраті компанії ми підтримуємо :lol:

апд
одна з НАЙОГИДНІШИХ компаній сьогодення в списку, клас

Отредактировано (2025-10-15 12:34:46)

#209 2025-10-16 23:28:30

Анон

в мене в цілому було всратеньке дитинство і молоді роки по багатьом причинам, але маскінг додав цьому всьому особливого флеру. я тільки зараз розумію, наскільки я була нездорова внутрішньо через нього і дивна.

пам’ятаю, як я вже десь в університеті повернулася на літо додому, і, не впевнена, що саме зі мною сталося, але я відчувала себе трошки впевненіше і могла з родичкою і її донькою розмовляти більш-менш адекватно і в квартирі їхній рухатися більш природньо (пиздець це була біда візитів в незнайомі місця — я стискалася до статуї непорушної зазвичай).

потім мама з нею трохи випили і я вже не пам’ятаю, чому я пішла в іншу кімнату, але я слухала їхні п‘яні розмови. родичка почала хвалити мене, що я нарешті такая впевнена стала, бо вона “если честно думала, что анон немножко… особенная. ну будто отсталая”
я не знаю, що мене більше ранило тоді — що ця родичка про мене так думала, чи що мама не взбісилася від цього, а лише якось м’яко зам’яла тему.

Отредактировано (2025-10-16 23:28:52)

#210 2025-10-17 16:11:12

Анон

мені прийшло три ногві книги про ігровий дизайн, одна про дед спейс з підписом чака бівера

я повністю прийняла себе — з колекцією ігор, з бібліотекою книг про ігри, з колекцією вінилів з ігровими саундтреами і мапами з кіберпуньку і рдр2 над робочим столом

в мене є краватка з диско елізіуму від заум, які я купила на гейм ексес пару років тому
і я хочу цю краватку носити, а не блузку ІСЛ чи чоботи church's

самі ви крінж

#211 2025-10-19 22:23:12

Анон

D’ANGELO ПОМЕР ХУЯ

як я пропустила
і
АААААААА

#212 2025-10-23 12:55:01

Анон

фуд нойз вчора просто нереального рівня

подруга пропонує сходити в спа з її бф і її другом. з одного боку я люблю спа, з іншого боку, ці 85кг ризикують тригернути в мені потужну дисфорію. хм.

як в мене все крутиться коло цієї хуйні, я так втомилася. якби в мене не було проблем, я б їх собі придумала, щоб легше жити було :facepalm:

#213 2025-10-24 23:42:04

Анон

кішка і кіт почали з нами спати цього тижня після похолодання

я люблю коли життя приймає форми знайомих послідовностей — вівсянка на сніданок, спагеті на обід, зустріч о 10 ранку, чат, прання, осіннє повітря, наша вулиці засипана листям, ігри, книги, нескінченна розчистка підвалу, кіт хоче гратися, кішка хоче ніжності

як вписати більше у все це

#214 2025-10-25 12:22:14

Анон

вночі листала редіт і натрапила на відео брата вірджинії джуфре, який говорив про її книгу. купила електронну копію, прочитала 50 сторінок

до епштейну ще навіть не дочитала, там стільки жаху ДО, що важко навіть усвідомити. в мене мозок відмовляється сприймати це все далі

#215 2025-10-25 19:11:27

Анон

селф кер — це злитися зі зустрічні з друзями, тому що там буде їжа, а в мене був цілий адекватний тиждень харчування по розкладу і я не ризикну його просрати

#216 2025-10-26 19:51:25

Анон

поставила собі челендж –– малювати рівно годину, сиділа над вазочкою в формі пташки, взагалі цікаво. в мене проблема найбільша не в тому, щоб правильно штрихи там робити чи контур малювати, а щоб побачити, що саме я малюю. я так і не зрозуміла, якого кольору тінь на вазочці, хм

#217 2025-10-27 23:48:42

Анон

малювала 25 хвилин, більше не витримала

харчування ок вже тиждень!!! нуль епізодів
проблеми:
- шкіра в шоці, особливо на ногах, мені треба хоч одну страву на овочеву замінити, бо далеко я на цьому не вивезу
- замінила один снек на більш-менш адекватний (горішки), тепер треба триматися
- робоча поїздка наступний тиждень  :sadcat:
- завтра вихідний, не впевнена, чи буде доставка звична
- гроші, курва, я зовсім з глузду зʼїхала, напевно, бо витрачаю більше грошей ніж коли-небуть щоб просто не жерти. жесть

#218 2025-10-28 15:02:04

Анон

вихідний почався з того, що ми посралися через дебільний килимок. насправді, не через килимок, а через те, що мене розірвало на фразі «you’re gonna tell me something i am not gonna like, aren’t you?»

плюс: зʼїла нормальний обід навіть в стресі, килимок він таки викинув, лол, пішла гуляти
міну: ну тепер ми злі один на одного, і я миритися першою не хочу, бо заїбав

Отредактировано (2025-10-28 15:02:15)

#219 2025-10-28 19:49:35

Анон

помирились і квартира чиста тепер  :lol:

читаю далі через силу книгу джуфрі –– я взагалі не розумію, навіщо. на початку книги редакторка написала, що вірджинія прислала їй імейл перед смертю і запевняла, що вона хоче, щоб книга була опублікована. але чому я відчуваю, що повинна її прочитати? тому що я повинна розуміти зло, щоб могти від нього захиститися? щоб бачити його симптоми? тому що брат авторки на відео запевнив, що ця книга важлива? я хз, я не розумію механізм пам’яті колективної, особливо в таких жахливих речах

Отредактировано (2025-10-28 19:52:03)

#220 2025-10-28 19:59:11

Анон

ще думка

я сиджу в одній ком’юніті, в якої фокус на моду як феномен, на конструкцію, дизайн, ідею і тд. тобто там формально постять фотографі різних відомих людей, але обговорення повинне стосуватися ТІЛЬКИ самого одягу. навіть в такому розрізі де будь який офтоп видаляється, а за рак пермабан з першого разу, помітно одну річ — фотогрфії контроверсійних зірок типу сідні суїні обговорютья активніше. ))

ну як не подивися, але сукня маккартні сама по собі не може бути цікавішою сукні ніни річчі 87 року в 20 разів.

Отредактировано (2025-10-28 20:03:27)

#221 2025-10-29 01:22:24

Анон

фуд нойз з пекла останні дві години :fury:

готувала обід, снеки пересунула, але в цілому ок

послухала альбом лілі ален — дуже достойный (десь після сьомого треку хіба що трошки видихатися починає тематично), а так історія жесть просто. мені на pussy palace аж самій цигарку запалити захотілося

Отредактировано (2025-10-29 01:23:10)

#222 2025-10-29 20:54:45

Анон

я оголошую величезну перемогу — я замовила вечерю в доставці, принесла її додому, і вирішила, що в мене немає апетиту поки що, і я зʼїм її через годину. і в мене немає фуд нойзу коли я про вечерю думаю. все ще поки не хочеться

я ніколи не відкладаю їжу, я завжди зʼїдаю все одразу
омг

ще в мене лежать снеки цілий день на кухні і я про них не думала.

якщо ця програма дійсно спрацює, я її автору памʼятник поставлю

підсіла на снарк сабредіт про тейлор свіфт :lol: я хочу про неї фільм зняти

в мене є якийсь особливе зацікавлення у явищі селебріті. десь в мене була книжка про це… (почати читати рандомну книгу на вузьку тему і забути дочитати)

новий гібсон нереальний

Отредактировано (2025-10-29 20:55:57)

#223 2025-10-30 12:12:46

Анон

купила 14 фізичних книг :facepalm:  :fury:

#224 2025-10-30 21:09:45

Анон

Y9P7Ptd.jpeg

це я намагаюся зрозуміти, за що мені платять гроші

#225 2025-10-30 23:37:40

Анон

бф сидів і розказував щось убернердове про конструкцію штанів, а я уявила на хвилинку, як він буде старим, і я буду старою, і він буде так само інфодампити про якусь убернердову річ через 50 років, і моє серце такою ніжністю сповнилося

Подвал форума

Основано на FluxBB, с модификациями Visman
Доработано специально для Холиварофорума