Вы не вошли.
в мене навіть в іграх персонажі ПЕРЕЕЇДАЮТЬ і ТОВСТІЮТЬ
я щойно зрозуміла, що ігри тригерять мій розлад
ТА СКІЛЬКИ МОЖНА БЛЯХА МУХА
не знаю, относится ли это к сдвг, но, по-моему, концепт вовлечения понять после двадцати возможно и саморегулированию учиться тоже.
учиться саморегулированию 
заплатила за якийсь всратий кіббі аналіз по фотографіям
може мені навайбкодити якийсь слоп і продавати його
стільки ідей
BROAD AND LARGE

з теми царської на багіні (боже, нащо я це читаю? (до мене мама приїхала і це мій копінговий механізм
))
Этот белый холат до пола вообще так всрато выглядит. Не знаю, в моем понимании это одежда в стиле Алборисовны - жиры прикрывать. Ещё это сочетание топа-полосочки и огромной рубашки как с батиного плеча. Вроде хочется оголиться, но вдруг вспомнила, что ты жирная и накинула безразмерную рубаху.
це ж я
тільки в 70кг це інколи Спрацьовувало, а в 90кг надії немає і я намагаюся дивитися тільки на верхню частину свого тіла, бо мені так легше уявляти, що там трохи стрункіша я
кожен приступ дисфорії відчувається, як шматок мого мозку, який я якось приклеїла до «оперативного» центру, починає відклеюватися, і моє тіло час від часу робить і думає речі, які мій оперативний центр не запланував
і ми з оперативним центром сидимо такі «шо ти сказала? ти дала доступ до своїх фотографій в білизні 20кг раніше, щоб визначити свій тип кіббе з допомогою ШІ, І ЗАПЛАТИЛА ЗА ЦЕ 20 баксів??? ТИ ШО НАХУЙ РОБИШ???»
anyway
я хотіла, щоб цей щоденник бува щоденником життя, а виходить щоденник моїх психічних розладів
і нерозвʼязаних проблем в стосунках з мамою
насправді, більшу частину моїх думок зараз займає котяча психологія, бо я зрозуміла, що я неправильно «зчитувала» котів раніше, і що неправильно про них турбувалася ( виправляюся
Отредактировано (2026-07-28 15:34:46)
в мене є друг і подруга, які мені не повернули достатньо великі суми грошей за декілька років (вони щось намагалися повертати типу по 50 євро, але забили, я полізла сьогодні перевірила в онлайн банку, бо не памʼятала точно). я взагалі не думала про це до сьогодні, я завжди розстаюся з грошима назавжди психологічно, ну і якось мені дивно друзям в борг, а не в подарунок давати, тим більше, що це були в обох випадках кризові ситуації. сьогодні читала тред, де довго хтось пояснював, що такі люди як я — просто лохи, які ніколи не навчилися рівноправні стосунки будувати і що ніяких друзів в мене немає
спочатку роздратувалася, потім полізла в онлайн банк перевірити, чи мені памʼять не зраджує, потім засумувала
Отредактировано (2026-07-30 02:17:39)
сиділа малювала на вулиці, ігнорувала всі повідомлення
референс був ШІ, але все одно вже. я повинна осягнути суть хазбандос, ціль виправдовує засоби
▼ні, я не чула про людські пропорції, а ви чому питаєте?⬍гарний день
привіт, бложику
Отредактировано (2026-09-19 23:57:12)