Вы не вошли.
оплатила спортзал в суботу
оплатити я оплатила, але я ж не влізу в свій спортивний одяг
бляха муха, робимо ставки чи мене звільнять чи ні
Анончик, похудеешь в спортзале как раз!
надеюсь! спасибо
дивом влізла в старі легінси (а ось в топ, на жаль, ні) сходила, позаймался хз чим, але ну по факту рухалася і ок. за цю перемогу я хочу подякувати власникам соло/приватних спортзалів для аутистів і kehlani за саундтрек
побачила як виглядають 90кг в великому зеркалі і при кращому освітленні—невесело, але дисморфії не відчуваю
декілька хвилин шукала всі камери, бо дуже хотілося стімити / крутитися, але чомусь думка про камеру турбувала 
Отредактировано (2026-03-14 14:59:03)
сиджу перед початком робочого дня і вмираю думаю:
- мені дуже погано від роботи фізично і ментально
- я об'єктивно поганий працівник
- я НЕ знайду кращої роботи в цій сфері
- я НЕ хочу/можу перекваліфкуватися і починати з джуніорських позицій в цій сфері, мене в цілому вся індустрія глибоко виснажує
- в мене є трохи грошей щоб, якщо мене все ж звільнять, повчитися рік, може два, чомусь новому
давай так тоді
"мені дуже погано від роботи фізично і ментально"
- мені потрібно припинити maladaptive daydreaming і тотальний екскапізм — це не робить мій ментальний стан кращим
- мені потрібно краще харчуватися, рухатися, робити активності, які мені допомагають переключити увагу з роботи
- мені потрібно підтримувати порядок в квартирі на 100%
"я об'єктивно поганий працівник"
- перестати бути поганим працівником, я не стану ніяким цінним профі (тим більше, що професія деградує сама по собі — витрачати час і зусилля на якісь глибокі пізнання нераціонально), але мені треба все ж робити роботу більш дисципліновано — як мінімум, всі задачі здавати одразу, не тягнути з папірами
"я НЕ знайду кращої роботи в цій сфері"
- це правда і тут нічого не зробити, це просто треба прийняти
- ця робота і ця індустрія — це етап мого життя, який скоро закінчиться, чи мене звільнять через погану роботу, через погану політику, чи через ШІ — неважливо. потрібно перестати думати і прокручувати цю ситуацію в голові. ні одна робота не триває до кінця життя, це станеться рано чи пізно
"я НЕ хочу/можу перекваліфкуватися і починати з джуніорських позицій в цій сфері, мене в цілому вся індустрія глибоко виснажує"
- значить, це провальна ідея. все.
"в мене є трохи грошей щоб, якщо мене все ж звільнять, повчитися рік, може два, чомусь новому"
- мені треба вибрати подумати, що я реально можу вивчити і де я зможу працювати
- скласти план для кожного варіанту
- відладувати всі гроші, які я можу, поки в мене є зарплата
Отредактировано (2026-03-16 10:59:19)
вітаю себе в світі без сильного розраду прийому їжі. я тут трошки нова, бо я не знала, що тут не вийде просто заїсти стрес пачкою чіпсів, а якщо спробувати, то мене знудить
я тепер без чіпсів і зі стресом!!!
monkey paw in action
Отредактировано (2026-03-16 17:17:20)
дивилася оскари — навіть барбі ферейра схудла
одна я в цю велику еру оземпіку поступово до ожиріння другого ступеня підбираюсь 
вчора вийшла гуляти ввечері і просиділа 40 хвилин на лавці з телефоном. в чому логіка?
щось в мене не виходить ритуал прогулянки. памʼятаю як в ковід я годинами по парку гуляла і слухала подкасти, а зараз не те, що подкасти, просто вийти з квартири себе доводиться вмовляти
мій колишній роботодавець оголосив agentic sdlc
боже, як я ненавиджу цю індустрію. дивлюся на школи пет грумерів
знаєте що, окей, ось я не кодер і блендер бачила тільки на скріншотах, але якщо цей йобаний ШІ настільки великий, щоб ринок памʼяті йобнути і психоз в індустрії викликати, я СПРОБУЮ створити три речі в сімс
- одну кастомну анімацію
- один кастомний меш
- одну кастомну рису характеру
починаю свою нову еру промт інженерії і планетоспалення 
Отредактировано (2026-03-19 14:33:36)
СПРОБУЮ створити три речі в сімс
ахах, новий апдейт зламав ВСЕ, тому нічого я не навайбкодила, сиділа сортувала моди весь вечір 
сходила в зал, позаймалася тупо по карточці з вправами, які там лежали. не хочу нічого досліджувати і не хочу ніяких планів
прибрала робочий стіл і навколо стола, майже перемогла посуд в кухні
не малювала, не модила, грала в сімс цілий день 
на роботі обісралася так, що всю пʼятницю працювала по графіку всі вісім годин. помолимося, щоб цей кейс протримався довше одного дня
Отредактировано (2026-03-22 14:25:36)
навіть мамі подзвонила першою, і зараз подзвоню
любий щоденнику, яка робота мені підходить, якщо я люблю годинами сидіти тестувати і організовувати моди для ігор
і навіть обідню перерву я витрачаю на органазаціяю модів після великого апдейту cs2
- мені потрібно краще харчуватися, рухатися, робити активності, які мені допомагають переключити увагу з роботи
фейл повний поки що
я знала, що мені цим одним пройобаним дедлайном будуть голову їбати без кінця — ось воно і почалося. жоден робочий дедлайн не викликав стільки метушіння як це
бруксизм погіршується, ношу ретейнер
чистота більш-менш, але відчуваю наближення нової сварки з бф на цю тему 
сук, сьогодні зустріч, де мені будуть щось типу неофіційної догани видавати, тягну таро карту на те, як все пройде просто через тривожність — СУД
взагалі починаю сумувати за структурованим світом великої корпорації. ну так, я б зараз сиділа тренувала ШІ, яке мене через три місяці замінить і я потраплю під скорочення з законною виплатою, але зараз я взагалі що роблю, що не роблю — результат якийсь стресовий і ніяк не зрозуміти, чи я просто дійсно некомпетентна чи це такий гонзо стиль у менеджерів і «сеніорів», і чи я їх заїбала просто
а ШІ мене і так замінить, тільки не буде гарного пакету виплати ((
Отредактировано (2026-03-27 15:10:19)
сук, сьогодні зустріч, де мені будуть щось типу неофіційної догани видавати, тягну таро карту на те, як все пройде просто через тривожність — СУД
![]()
ахаха
"ми тобі просто хочемо допомогти"
"...але скажи, це системна поведінка в тебе? в інших сферах життя таке трапляється, що ти пропускаєш важливі дедлайни?"
нахуй сходіть
ще я з менеджерами в терапію не гралася
прийшла в зал, а сили закінчилися 
кинула р. нову лайв версію untouched і, звісно, прокоментувала наскільки вони худі
і я подумала, що він, напевно, єдина людина з якою я можу так відкрито говорити свої всраті disordered думки, але з іншого боку, може він просто мій enabler

я час від часу слідкую за двома юзерами ще з часів дайрі. ну не те, що слідкую, раз в декілька місяців заходжу в їхні аккаунти.
обоє розвелися, одна ось гроші збирала на суд з колишнім, з яким вона трьох дітей завела
мене саме ці факти якось найбільше вразили — ні краса, ні талант, ні глибока робоча етика, ні та сама іскра бога, яку я в них так довго бачу, ніяк не вплинули на просту буденність життя — фінанси і егоїстичних чоловіків
в мені якісь тектонічні плити рухаються, повільно, але безповоротно
мене все ж звільнять
боже, так соромно мені ще в життя не було
ви знаєте як липа шелестить, коли менеджерам (множина) пояснюєш, що в тебе синдром дефіциту уваги і що насправді ти проїбала всілякі адміністративні дедлайни, бо ти хвора на голову, а не через те, що в тебе «проблеми з інтернетом були»
мені навіть погано не було після, якась дереалізація включилась
чотири години вчора листала вакансії — ні, для мене робот не існує
ви знаєте як липа шелестить, коли менеджерам (множина) пояснюєш, що в тебе синдром дефіциту уваги і що насправді ти проїбала всілякі адміністративні дедлайни, бо ти хвора на голову, а не через те, що в тебе «проблеми з інтернетом були»
Анончику!
Зараз всі наче такі лояльні, і все таке, але все ще готови викинути тебе якщо ти хоч трохи щось пройобуєш
Не кори себе
Хай робота мрії знайдеться!
Співчуваю, анончику
Тримайся.