Вы не вошли.
одного дня я навчуся вдягатися по погоді і перестану пітніти після повільної прогулянки на 30хв і хотіти зняти з себе шкіру разом з одягом
послухала альбом всього лише через 8 днів після релізу без відкладання
помітила, що поступово формується слуховий словник щодо продакшену — ось тут я чую рнб 90х, тут босса нова
ще б словами це все вміти описувати
не знаю, чому мені в голову прийшло, що я зможу навчитися малювати — це якийсь анріл скіл. я просто хочу husbando в різні костюми вдягати і щоб вони палити гарно (

малювала вчера в гіперфокусі перший в житті портрет - без референсів, просто з голови
дивлюся я на цей «портрет» сьогодні
і ось це було варте чотирьох годин сну?
це моя дисморфія активується, коли я усвідомлюю, що завтра зустріч з подругою, а вона мене останній раз бачила, коли я важила 70кг, а зараз я важу майже 90кг

Отредактировано (2026-01-30 00:04:44)
бф розчехлився подарувати всіляку сексі білизну, а я важу 90кг і відчуваю себе фундаментально антисексі бронтозавром
вчасно
приятель з бостону розказує про stick season на півночі в них, а в нас тут шість місяців stick курва season
коли вже це закінчиться, сіре і коричневне сірк і коричневе сіре сіре сіре і курва коричневе аааа
мама у відпустці сидить по дві-три години зі світлом. я інколи не можу подзвонити, і на мені ці думки як сіро-коричневий бетон лежать, а потім я дзвоню і цей бетонний саркофаг ще важчим стає
повернулася до вейпу кожного вечора, поки не можу позбутися звички
вага стоїть, епізоди нечасті
чи буває анозогностична тривожність? бо я не розумію, як я приходжу до психіатра кожних декілька місяців і впевнено заявляю «все ок, ніякої тривожності, я чисто за ліками»
мені подобається страждати? я ще більш нездорова, ніж я сама себе сприймаю? чому я просто не можу зробити адекватну річ? потрібно просто відкрити рота і сказати «я кожного дня відчуваю тривогу, яка сильно впливає на якість життя»
все
все бля
просто візьми і скажи це
.
Отредактировано (2026-02-21 12:53:32)
люблю переповнений трамвай о сьомій ранку поки я шурую на колективну акцію в місцевому уряді
the sacrifices i make for collective bargaining rights
щось хотіла написати вчора, але не знаю що
просто розбите серце назавжди
коли хотіла заскетчити твінк хазбандо, а вийшов собака горбатий (
цікаво чому я не бачу ніякого прогресу навіть через декілька тижнів НЕ малювання,але активних думок про малювання! містика

ахаха ця культяпка
Спит родная земля
Вечер изувечен
Над собором Кремля
Подымается пепел
мені інколи здається, що я щось зрозуміла про те, як малювати, але це просто надія…
я не розумію як штрихувати

сук, поки голову малювала, подумала, що в мене рівніші штрихи виходять, але це просто стабілізація на цьому пензлику висока включена була
ще я не одразу зрозуміла, що референс нагенерований ШІ, довго думала про руку
ось так субота і просралася
ПУБЛІЧНИЙ КОНТРАКТ
ЛЮБИЙ ЩОДЕННИЧОК
якщо я переживу цей перфоманс рев'ю, я запишуся в спортзал і намалюю сто скетчів до літа
будь-ласочка (
дивилася вночі відео, де люди просто по містам ходять і знімають
бронкс:
- я не знала, наскільки це різноманітний боро, чомусь уявляла населення просто чорношкірим, навіть не уявляла, що там так багато етнічностей, багато мусульман
- реклама: "african fashion" (саме african — не знала, що в америці саме так рекламують), юридичні послуги для працівників, особливо виділялися ті, що спеціалізуються на workplace imjury, б'юті салони — нарощення вій, десі макіяж
- дуже багато NYPD
- stoops, чоловіки грають в доміно за столиком на вулиці
- просто нереально гарний район, навіть реклама і візуальне сміття втерлися в текстуру — земляні і зелені багаті глибоки кольори як основні, з яскравими крапками глибокого червоного, синього, жовтого
- 149th Street і 3rd Avenue — видно, наскільки бідність робить людей хворими, втомленими, напруженими, люди навіть ходять по-іншому — або така убермаскулинна агресивна постава, або тупо згроблені, втомлені, весь район це наче чотири категорії людей — ті, хто повністю здався (залежні), ті, хто пробиваються через біднсть агресивно і "пижаться", ті, хто втомлено тягнеться, і ті, в кого очевидні ментальні проблеми. сука, думала про це все півночі, навіть статтю величезну прочитала про вплив бідності на здоров'я і психіку
- звуки, музика, в магазинах, на stoops
- вуличні ринки прямо як наші базари
- важко повірити, що це одне і те саме місто, що і гренич (до речі, чому гринвіч якщо він гренич? хм)
- мода. leandra medine, звісно, не з бронксу, але я подивилася відео з декількох боро, і тепер трошки краще розумію, що вона була квінтесенцією НЙ моди і взагалі
- історії, історії, історії всюди, на кожній вулиці, на кожному повороті. можливо, я просто краще читаю НЙ ніж інші міста? дивилася відео з авіньону пізніше — так багато не побачила, просто не вмію, напевно
Отредактировано (2026-03-02 12:43:13)
я: а нічого так понеділок, я сьогодні справилася нормально з тривожністю
також я: бруксизм цілий день, що аж щелепу защемило
години чотири маналася з латеком, нашим генератором документації, тестами і всім devops навколо сьогодні. мені інколи так потрібна просто якась адекватна чи ком'юніті, чи ментор — як люди взагалі вчаться чомусь без цього всього? стековерфлоу і чекати відповіді Н днів?
не вистачає якогось системного розуміння
нащо я за це все переживаю на роботі, з якої можуть виперти в будь-який момент
Отредактировано (2026-03-04 21:08:23)
i don’t get angry when i’m pissed
i am eternal optimist alexithymic so i don’t know what i feel most of the time except for some abstract concepts such as “bad” or “ok” and i have mostly psychosomatic reactions e.g. a week-long bruxism that makes my jaw joints ache
спіймала себе на думці, що мрію бути або пет грумером або візажистом
класно було б мати справжню професію
АХАХАХАХАХХА
я ПРОПУСТИЛА дедлайн для мого фідбеку протягом перфоманс рев'ю
пизда мені